En Sıcak Konular

Özbek'in toplantısında çirkin saldırı

8 Mart 2010 15:00 tsi
28 Şubat dönemindeki aktif rolüyle tanınan emekli Tümgeneral Osman Özbek'in Almanya'da katıldığı toplantıda olaylar çıktı.

Özbek Paşa AK Parti hükümetine hain suçlamasında bulundu.. Sanıkları ise vatansever olarak gördü.

Bir vatandaşın sorusu ortalığı karıştırdı. Soruyu soranlar dışarı atılmak istendi. Olayı görüntülemek isteyen DHA muhabirinin kamerasını parçaladılar.

Almanya Atatürk Kültür Merkezi tarafından Hamburg eyaletinin Hansestadt kentinde düzenlenen "Kuşatılan Türkiye ve çıkış yolları" adlı toplantıya emekli Tümgeneral Osman Özbek ve AAKM Selçuk Han konuşmacı olarak katılırken Hamburg Azerbaycan Kültür derneği başkanı Azer Röwşen de hazır bulundu.

"Silivri benim için Çanakkale"

Wandsbek semtinde bulunan 'Ala Turca Restoran'da düzenlenen konuşmada Özbek zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ergenekon operasyonunu Türk milletine yönelik saldırılar olarak niteleyen Osman Özbek "Asıl suçlular ortada gezerken vatanı koruyanlar Silivri'de yatıyor. Silivri benim için Sakarya, Dumlupınar, Çanakkale'dir." şeklinde konuştu.

Özbek, "AKP kendi devletini kuruyor. AKP kendisine bağlı bir ordu ve kendi yargısını oluşturmaya çalışıyor. Şu an Türkiye cumhuriyetinin 80 yıllık geçmişini yargılama sürecindeler. Son dönemde PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar da yapılmıyor. Çünkü generaller içeride yargı çökertiliyor." dedi.

Konuşmaların ardından dinleyiciler arasında bulunan iki kişi Özbek'e "Sayın Paşam hep AK Parti'yi suçladınız. Ordunun bir suçu yok mu?" şeklinde soru yöneltmeleri üzerine toplantıyı düzenleyen bazı AAKM üyeleri soru soranları dışarı çıkarmak istedi.

DHA muhabirinin kamerasını kırdılar

Restoran dışında kimliği belirlenemeyen kişi. soru soran iki vatandaşa saldırırken, olayı görüntülemek isteyen Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) Azeri muhabiri Yakup Asgarzadeh'in kamerasını kırıp yere attı.

Çıkan kavgada soru sormak isteyen vatandaşlar darp edierek yaralandılar. Olay yerine gelen Alman polis ekipleri AAKM ile ilgili soruşturma başlattı.



Bu haber 573 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,378 µs