En Sıcak Konular

Fitneci sınırı aştı...

8 Mart 2010 09:33 tsi
Fitneci sınırı aştı... Sen eşcinsel evliliğe evet de, uyuşturucu satışını serbest bırak, insan hakları adına ama Müslüman’lara hakaret et! Çelişkisine bakar mısınız şu Fitneci yobazın!

Herif terbiyesiz mi terbiyesiz!

Küstahlığıyla cahilliği de işin cabası! Kim bu? Kim olacak, Fitne diye bir filim yapıp, Londra’da düzenlediği basın toplantısında, başta İslam’a sonra da Türkiye’ye sövüp sayan, Başbakan Erdoğan’a da “canavar” diyen Hollanda’lı parlementer Geert Wilders.

İngiltere’de pek de esamesi okunmayan Bağımsız Parti Genel Başkan’ı Lord Malcom Pearson, bu herifi, adamdan sayıp Londra’ya davet ediyor, Fitne filminin galası için. Filmin galasına hem Lordlar hem de Avam Kamarasının bütün üyeleri davetli. Ama gide gide on beş kişi gidiyor izlemeye!

Filmin bitiminde bir avuç gazeteciyi karşısına alıp başlıyor hakaretler yağdırmaya:

“Benim Müslüman’lara karşı bir şeyim yok! Ama benim totaliter olduğuna inandığım İslam ideolojisiyle sorunum var!” Ardından Türkiye’ye saygı duyduğunu, Türkiye’yle hiç bir sorunu olmadığını söylüyor ama soluk bile almadan da Başbakan’a “canavar” (monster) diyor!

Tabi sonra da dayanamayıp ağzından baklayı çıkarıyor Fitneci: “Ben Türkiye’de ordunun ülkede egemenliğini sürdürmesinden yanayım! Ordunun laik düzeni savunmak adına sergilediği duruş yok ediliyor.

Türkiye ileride Kopenhag kriterlerini tamamlayıp AB’ye tam üye olursa, ben de Hollanda’nın Başbakanı’ysam, ülkemi AB’den çekerim!”

Şimdi Hollanda’da esrar satışları serbest ya, belli ki herif, iki kağıt içip öyle çıkmış gazetecilerin karşısına! Çünkü ayık kafayla böyle laflar edilmez!

Zaten İngiliz gazeteciler de herifin bu laflarına karşı çıkmış bir süre sonra:

“Siz bir yandan ifade özgürlüğünden yanayım diyorsunuz, bir yandan da İslam’a, Peygamber’e, Türkiye’nin Başbakanı’na hakaret ediyorsunuz! Bu nasıl bir ifade özgürlüğü?!”

Bunun üzerine Widers, İslam’ı faşizme benzetmeye kalkmaz mı? Herif ne İslam’ı biliyor ne faşizmi. Daha da ileri giden, Fitneci, iktidara gelirse, Hollanda’daki bütün camileri 24 saat gözetim altında tutacağını açıklıyor. Tabii iktidara gelme olasılığı sıfır olduğundan, böyle bol keseden sallıyor. Bütün amacı Fitne adlı saçma sapan filmini seyrettirip yolunu bulmak.

Neyse, sonunda Fitneciyi davet ettiğine bin pişman olan Lord Pearson, zorla da olsa, mikrofonu alıyor Hollanda’lı parlementerin elinden ve bu fikirlere katılmadığını ama işte ifade özgürlüğü falan diye geveleyip kayboluyor ortalıktan!

Şimdi, dünyada İslam terörü diye bir yafta yapıştırıldı El Kaide gibi katiller güruhu yüzünden bütün Müslüman’lara! Ardından da bunu fırsat bilen, ana rahmine düştü düşeli, Müslüman’larla, nedense, sorunu olan Wilders gibi sapıklar ortaya çıkmaya başladı birer ikişer! Wilders Protestan. Onun yaptığına da Protestan Terörü’mü demeliyiz? İrlanda’daki Katolik Terörü, İspanya’daki de öyle! Yahu bir avuç çapulcunun yaptıklarına bakıp koskoca bir din mahkum edilir mi?! Sen eşcinsel evliliğe evet de, uyuşturucu satışını serbest bırak, insan hakları adına ama Müslüman’lara hakaret et! Çelişkisine bakar mısınız şu Fitneci yobazın!

Aziz Üstel / Star



Bu haber 860 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,955 µs