En Sıcak Konular

Tarkan itiraf etti: Kullandım ama pişmanım

1 Mart 2010 19:35 tsi
Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun savcılık sorgusu sona erdi. Savcıya uyuşturucu kullandığını ancak pişman olduğunu söyleyen Tarkan serbest bırakıldı

Uyuşturucu soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen sanatçı Tarkan Tevetoğlu savcılık sorgusunun ardından denetimli serbetlik şartıyla serbest bırakıldı. Adliye çıkışında hayranlarına, ailesine ve sanatçı arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirten Tarkan, "Ne kadar sevildiğimi anladım" dedi.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan pop sanatçısı Tarkan Tevetoğlu, akşam saatlerinde adliyeden ayrıldı. Hayranlarının adliye önüne akın etmesi ve basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle adliye çıkışında arbede yaşandı. Basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle Tarkan aracına ilerlemekte zorlandı. Yaptığı kısa açıklamada; ailesine, hayranlarına ve sanatçı arkadaşlarına teşekkür eden Tarkan, "Ne kadar sevildiğimi anladım. Herkese teşekkür ediyorum. Daha sonra açıklama yapacağım." dedi.

Açıklamasının ardından aracına binmek isteyen Tarkan, ezilme tehlikesi atlattı. Kalabalık basın mensupları nedeniyle güçlükle aracına binebilen Tarkan, aracın üzerine binerek tezahüratta bulunan hayranlarını selamladı. Daha sonra aracına binen Tarkan aracıyla ilerlemekte de zorlandı. Çok sayıdaki basın mensubu ve bir grup hayranı aracın çevresini sarınca araç güçlükle ilerleyebildi. Bazı basın mensubu ve Tarkan hayranları ezilme tehlikesi atlattı. Araç içerisinde ağladığı da gözlenen Tarkan daha sonra adliyeden ayrıldı.

Tarkan'ın avukatlarından Yunus Egemenoğlu yaptığı açıklamada, soruşturması devam eden suç örgütü ile ilgisi bulunmadığını söyledi. Evinde ve üzerinde kokain bulunmadığını belirten Egemenoğlu, Tarkan'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunun doğru olmadığını kaydetti. TarkAn'ın arkadaşlarına uyuşturucu ortamı sağlamadığını belirten Egemenoğlu, "Uyuşturucu ticaretinin içerisinde değildir. Torbacılarla hiçbir bağlantısı yoktur. Polise direndiği haberi doğru değildir. Şoförüne suç attığı doğru değildir." dedi.

Öte yandan Tarkan ile birlikte adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 2'si daha savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 8 zanlı ise mahkemeye sevk edildi.

(CİHAN)



Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,936 µs