En Sıcak Konular

Tarkan'ı yakan şifreli konuşma

28 Şubat 2010 09:19 tsi
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan dünyaca ünlü pop star Tarkan'ın zehir tacirleriyle "Şeker var mı?" "Başım çok ağrıyor, ağrı kesici hap lazım" şeklinde şifreli konuşarak kokain istediği öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerince 3 gün önce 'uyuşturucu kullanmak ve temin etmek' suçlamasıyla gözaltına alınan dünyaca ünlü pop star Tarkan'ı telefon konuşmalarında kullandığı şifreler ele verdi. Tarkan'ın teknik takibe takılan konuşmalarında uyuşturucu satıcısı 'torbacı'lardan 'şeker', 'hap' 'rahatlatıcı' kodlarıyla kokain istediği tespit edildi.

BANA ŞEKER GETİRİN

Cuma günü Beykoz'daki villasında gözaltına alınan Tarkan'ın adının 6 aylık teknik takibe alınan uyuşturucu tacirleri arasında hiçbir kod kullanılmadan geçtiği öğrenildi. Tarkan'ın uyuşturucu istediği 'torbcı'ların da doğrudan ünlü şarkıcının adını kullandığı belirlendi. Avrupa ülkelerinden sosyeteye uyuşturucu temin eden 'Bond' lakaplı torbacı Abdülmelik G. ve Selman Güngör Ş. ile sık sık telefonda görüşen Tarkan'ın "Başım çok ağrıyor, ağrı kesici hap lazım", "Bana şu rahatlatıcı şeyden getir", "Şeker var mı?" şeklinde tabirler kullanarak uyuşturucu istediği öğrenildi.

6 AYDA YÜZLERCE GÖRÜŞME

6 ay süren teknik takip sırasında dinlemeye takılan Tarkan'ın gözaltına alınan torbacılarla yüzlerce kez görüştüğü ve şifreli konuşmalarla uyuşturucu istediği tespit edildi. Torbacı Abdülmelik G. ve Selman Güngör Ş.'nin ise telefonda ünlü şarkıcının adını kodlamadan kullandığı ve 'İşlem tamam, dosya hazır" gibi şifreli konuşmalarla müşterilerine uyuşturucu temin ettiğini bildirdiği belirlendi.

POLİS KONSERİ İPTAL

Bu arada Tarkan'ın, 10 Nisan Polis Bayramı kutlamaları çerçevesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek baloda ücretsiz vereceği konserin iptal edildiği öğrenildi.

Valizle giysi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan Tarkan, dün sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Hastanesi'nde uyuşturucu testi için kan örneği alınan sanatçı yeniden emniyete götürüldü. Bu arada ünlü popçunun abisi Hakan Tevetoğlu emniyete getirerek valiz içinde giysi getirdi.

yenişafak



Bu haber 737 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,688 µs