En Sıcak Konular

Yeni bir yağışlı hava geliyor

19 Şubat 2010 18:52 tsi
Meteoroloji, Türkiye'nin pazar günü yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini açıkladı.

Açıklamada, hava sıcaklığının kuvvetli lodosla birlikte yarın tüm yurtta 5 ila 7 derece daha artarak mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde devam eden yağışların yarın yurdu terk etmesinin beklendiği belirtildi. Cumartesi, Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Kastamonu ve Karabük) ile akşam saatlerinde güney Ege'de (İzmir, Aydın,Muğla ve Denizli) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış bekleniyor.

Rüzgâr yarın Marmara, Ege ve batı Akdeniz'de güneybatı yönlerden saatte 40-50 kilometre hızla kuvvetli olarak esecek. Orta Karadeniz, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ile Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Yağışlar güney Ege (İzmir, Muğla, Aydın, Denizli), Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur), Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat) ile Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli olacak.

Cumartesi, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen kuvvetli lodos ile Pazar günü Güney Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışların oluşturacağı olumsuz şartlara (Soba ve baca gazı zehirlenmeleri, çatı uçması, sel, taşkın, su baskını, yıldırım düşmesi gibi) vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.

cihan



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,509 µs