En Sıcak Konular

Vatandaş e-mail attı, firari zanlı yakalandı

13 Şubat 2010 16:38 tsi
Bir vatandaşın Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne attığı e-mail, Konya'nın Ereğli ilçesinde 10 yıl önce meydana gelen cinayete karışan firari zanlıyı yakalattı. E-mail atan vatandaşın, televizyondaki kadın programında cinayete ilişkin haberi izlediği öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nden edinilen bilgiye göre, ismi açıklanmayan bir vatandaş, kadın programında Konya'nın Ereğli ilçesinde 10 yıl önce meydana gelen cinayet olayıyla ilgili Rasim Pekşen isimli kişinin arandığını gördü. Zanlının Bursa'da yaşadığını belirterek Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne e-mail atan vatandaş, polise konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Harekete geçen polis, cinayetle alakalı aranan zanlının bir süre önce Çakıl Erhan adına düzenlenmiş sahte kimlikle Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Büro Amirliği'nde dolandırıcılık suçundan işlem yapıldığını tespit etti. Zanlının merkez Nilüfer ilçesinde ikamet ettiği ve gerçek isminin Nuh A. olduğunu belirleyen polis, zanlıyı evden çıkıp otomobiline bindiği sırada yakaladı. Zanlı, polislere 'Çakıl Erhan' ismine düzenlenmiş sahte kimliği gösterdi.

Konya Ereğli Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı bulunan Nuh A. ile çok sayıda sahte kimlik ve pasaport ele geçirildi. Zanlının çevresinde de Özkan, Erkan, Ertan isimleriyle tanındığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından zanlı Nuh A., adliyeye sevk edildi.



Bu haber 671 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,794 µs