En Sıcak Konular

MHP'li Didinmez, Başbakan'ı suçladı

13 Şubat 2010 15:50 tsi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, TBMM'de yaşanan gerginliğe ilişkin olarak ''Başbakan Erdoğan'ın tavrı suçluluk telaşının tezahürüdür'' dedi.

Didinmez, partisinin Kayseri İl Başkanlığını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 2010 yılında yapılması muhtemel olan erken seçimde, MHP'nin tek başına iktidar hedefine ulaşması için Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Ülkeyi yaklaşık yedi buçuk yıldır yöneten AK Parti'nin göreve geldiğindeki söylemlerinin hiçbirinin vatandaşın lehine sonuçlandırılmadığını, problemlerin daha da arttığını ileri süren Didinmez, hayatın gerçeklerinin hükümeti tekzip ettiğini savundu.

Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'nin büyüdüğünü söylediğini hatırlatan Didinmez, Başbakan Erdoğan'ın yakınlarının ''büyüdüğünü'', vatandaşın ise ''küçüldüğünü'' ileri sürdü.

Gazetecilerin Mecliste yaşanan gerginliği hatırlatmaları üzerine Didinmez, şöyle konuştu:

''Başbakan Erdoğan'ın tavrı suçluluk telaşının tezahürüdür. Bu Sayın Başbakan'ın huyu ve karakteridir. Sayın Başbakan'ın eşi ve çocukları kendisi için önemli varlıklardır. MHP'nin bakış açısıyla insanoğlu, Allah'ın yarattığı en şerefli ve saygıyı hak eden bir varlıktır. Böyle bir anlayış, sadece Başbakan'ın değil, herkesin eşi ve çocuklarını saygıya değer olduğunu kabul eder. Bizim Emine Hanım veya çocukları ile bir alıp veremediğimiz olamaz. Bizim alıp veremediğimiz bizatihi Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisidir. Alıp veremediğimiz ise Erdoğan'ın kimliği ve kişiliği değil, programı, düşünceleri, eylemleri ve zihniyetidir. Aldatma ve kandırma zihniyetiyle Türkiye'nin geleceğini karartan politikaların hesabının sorulmasıdır. Devletin bütün imkanları ellerinde. Kozmik odalara girenler kendileri. GATA, GATA Komutanı orada, kayıtlar, görüntüler orada. Başbakan durduk yere (mahremime giriyorlar) diye tartışmaya giriyor.''

Kutsal değerleri istismar edenin MHP değil Başbakan Erdoğan olduğunu savunan Dininmez, ''İkinci peygamber benzetmesini yapan MHP il başkanı değildir. Son halife, Osmanlı padişahı pankartlarının açıldığı toplantılar MHP'nin toplantısı değildir. Bu toplantılar bizzat Sayın Başbakan'ın katıldığı toplantılardır'' diye konuştu.



Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,969 µs