En Sıcak Konular

Samast ve eşi evlilik kararını mektuplaşarak almışlar

5 Şubat 2010 14:52 tsi
KOCAELİ'ndeki Yüksek Güvenlikli Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Agos Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hrant Dink cinayeti sanığı Ogün Samast’ın cezaevinde nikahını kıyan köy muhtarı Mevlüt Akdeniz, ayrıntılı konuşmaktan kaçındı.

Muhtar Akdeniz, “Nikah kıyılırken gelin de damat da sakindi. Nikah şahitliklerini içerdeki memurlar yaptı. Ben evlilik cüzdanlarını verdim ve çıktım” dedi. Samast ve Şahin’in evliliğe mektuplaşarak karar verdikleri öğrenildi.

Ogün Samast’ın daha önceki duruşmalarını izlediği belirlenen Selma Şahin'in Giresunlu olduğu, ailesinin ise İstanbul’da oturduğu belirtildi. Şahin'in Ogün Samast ile sürekli mektuplaştığı ve evlilik kararını da mektuplaşarak aldıkları öğrenildi. Dün İzmit Kandıra Karayolu'nun 20'nci kilometresindeki Akçakese Köyü sınırları içinde bulunan Yüksek Güvenlikli Kandıra F Tipi Cezaevi’nde saat 16.30’daki nikahı kıyan Akçakese Köyü Muhtarı Mevlüt Akdeniz ise nikahın ardından ortadan kayboldu. Dün gece gazetecilerin görüşmek istediği Mevlüt Akdeniz cep telefonunu da kapattı.

Köyde aynı zamanda emlakçılık yapan ve Land Rover marka cipiyle dikkati çeken Akçakese Köyü Muhtarı Mevlüt Akdeniz, DHA muhabirinin nikahla ilgili sorularını cevaplandırırken, “Bana evrakı getirdiler. Eksik yoktu. Cezaevine gidip nikahı kıydım. Ben normal bir nikah gibi kıydım” dedi. Ogün Samast ile Selma Şahin’in nikah sırasında nasıl davrandıkları sorusuna Akdeniz, “Gelin de damat da sakindi. Yakınları da gelmiş. Ama onlar içeri alınmadı. Nikah şahitliklerini içerdeki memurlar yaptı. Ben evlilik cüzdanlarını verdim ve çıktım” diye konuştu.



Bu haber 545 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,101 µs