Başbuğ'un açıklaması olumlu | " /> Başbuğ'un açıklaması olumlu | "/>

En Sıcak Konular

Çelik: Başbuğ'un açıklaması olumlu

5 Şubat 2010 12:04 tsi
Çelik: Başbuğ'un açıklaması olumlu 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti MKYK toplantısına gelişinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un Emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmamasıyla ilgili 'Keşke olmasaydı' yönündeki açıklamalarını "Memnuniyet verici ve olumlu bir gelişme" olarak değerlendirdi.

Çelik, AK Parti MKYK toplantısına gelişinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Çelik, "Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" yönündeki bir soru üzerine, "Elbette memnuniyet verici. Netice itibariyle olmuş, bitmiş bir şeyi geri getirmek mümkün değil ama bundan nedamet duyulması, bunun olmaması temenni etmek iyi bir gelişmedir. Hem demokrasimiz açısından hem insan hakları açısından iyi bir gelişmedir. Doğrusunu isterseniz bunu çok olumlu buluyorum." dedi.

Çelik, "Devlet Bahçeli, Başbakan'ı ve AK Parti'yi siyasi terbiyeye çağıran bir açıklama yaptı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruyu ise, "Bizim web sayfamıza girerseniz bununla ilgili dün kapsamlı bir açıklama yaptık. Orada yeterince cevap var." diye cevapladı.

"Sanatçılarla yapılacak toplantı ne zaman gerçekleşecek?" yönündeki soruya Çelik şu cevabı verdi: "Dün bazı televizyonlara açıklama yaptım. İlki 20 Şubat'ta yapılacak. Sayın Başbakan'ın Dolmabahçe Sarayı bitişiğindeki ofisinin müştemilatında yapılacak ve brunch toplantısı olarak gerçekleşecek. Birinci seansta ses sanatçılarını davet ediyoruz. Sonra sinema sanatçıları ve sahne sanatçılarını davet edeceğiz. Daha sonrada yazarları davet edeceğiz. Üç seans halinde devam edecek. Her oturumda 50-60 kişi bu toplantılara katılacak. Aktüel ülke meseleleri konuşulacak, sohbet edilecek ve sanatçılar varsa kendi problemlerini Sayın Başbakan'la paylaşacaklar. "

cihan



Bu haber 347 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,564 µs