En Sıcak Konular

CHP'den eş dost kongresi

5 Şubat 2010 09:51 tsi
CHP İstanbul İl Kongresi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılacak. İl Başkanı Gürsel Tekin'in yeniden aday olacağı kongrede, 644 delege oy kullanacak.

Delegeler arasında Prof. Dr. Türkan Saylan'ın imamı İhsan Özkes, Deniz Gezmiş'in ağabeyi Bora Gezmiş de var. Azınlıklardan sadece bir kişi delege yapılırken, kadın delege sayısı 48'de kaldı. Ancak delege listesinde, akraba ve eş-dostlar unutulmadı. Akraba delegelerden öne çıkan isimler şöyle: İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in eşi Gülay Sevigen, yeğeni Semiha Sevigen, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özpolat'ın oğlu Emre Özpolat, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün kardeşi İlhami Öztürk. Gürsel Tekin'in yakın çalışma arkadaşları da listede. Tekin'in muhasebecisi Ediz Zeyrek ve Basın Danışmanı Veysi Şahin de il başkanını seçecek isimler arasında. Akatlar Spor Kompleksi'ndeki kongrede, 44'ü doğal, 644 delege oy kullanacak. Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ya da Genel Sayman Mustafa Özyürek'in divan başkanlığı yapması beklenen kongrede, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın hafta sonu katıldığı örgüt toplantısında Gürsel Tekin'i işaret etmesinin ardından, kongrede başka aday çıkıp çıkmayacağı merak konusu.

Baykal'ın da katılacağı, aşk ve sevgi temasının damga vuracağı kongrede oy kullanacak delegeler arasında tanıdık yüzler göze çarpıyor.

LİSTEDE YER ALANLAR
Prof. Dr. Türkan Saylan'ın cenaze namazını kıldıran eski müftü İhsan Özkes, gençlik önderlerinden Deniz Gezmiş'in ağabeyi Bora Gezmiş bu isimler arasında. İki isim de, Üsküdar ilçesinden delege oldu. Deprem bilimci Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, Prof. Selçuk Demirbulak ve Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan Kadıköy'den, BJK Yönetim Kurulu üyesi Metin Keçeli ise Beşiktaş'tan delege listesinde yer buldu. Genel Sekreter Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Özpolat'ın oğlu Emre Özpolat Bakırköy'den, İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in eşi Gülay Sevigen Gaziosmanpaşa'dan, yeğeni Semiha Sevigen Fatih'ten, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün kardeşi İlhami Öztürk Kadıköy'den delege oldu. Ayrıca İl Başkanı Gürsel Tekin'in yakın çalışma arkadaşları da listeye girdi. Mali müşaviri Ediz Zeyrek, basın danışmanı Veysi Şahin ile petrol işi yapan yakın arkadaşı Necati Timuçin Kadıköy'den delege yapıldı. Kadıköy Meclis üyesi Murat Antik'in oğlu Barış Antik, MYK üyesi Sırrı Özbek ile PM üyesi Hüsniye Kaya da Kadıköy'den delege olan diğer isimler.

akşam

 

 



Bu haber 628 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,965 µs