En Sıcak Konular

Fener'de oynayan 4 Galatasaraylı kim?

4 Şubat 2010 17:18 tsi
Galatasaraylı eski futbolcu Hasan Şaş' katıldığı bir televizyon programında şu anda Fenerbahçe forması giyen 3-4 futbolcunun Galatasaray'ı tuttuğunu söyledi.

Şaş'ın Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu stadında yenmek için yaptıklarını anlattıkları bölüm de ilgi çekti.

CNN Türk'te yayınlanan Saba Tümer'in programına katılan Galatasaray'ın eski yıldızı Hasan Şaş'ın açıklamaları merak uyandırdı. Emre Belezoğlu'nun Galatasaray forması giyerken de Fenerbahçeli oludğunun bilindiğini anlatan Şaş; " "Emre bizde oynadığı yıllarda da Fenerbahçeli'ydi. Bunu çoğu kişi bilirdi. Ancak formasının hakkını sonuna kadar verirdi" derken, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Arif Erdem'in de Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Esas bombayı bu girişin ardından patlatan Hasan Şaş, "Şu anda da Fenerbahçe'de forma giyen 3-4 oyuncunun Galatasaraylı olduğunu biliyorum. İsimlerini açıklayamam. Çünkü zor durumda kalırlar" ifadesini kullandı.

Şaş, 'isim açıklayamam' diyor ama şimdi herkes merak içinde. Özellikle de Fenerbahçeliler takımlarında oynayan Galatasaraylılar'ın kimler olduğunu merak ediyor.

Mondi mum bile yaktı ama yine de Fenerbahçe'yi yenemedik

Galatasaray'ın Şükrü Saraçoğlu stadında uzun zamandır Fenerbahçe'yi yenememesi sarı kırmızılı oyuncular üzerinde büyük baskıya neden olmuş: Önce Mondragon sonrasında ise Hasan şaş bu konuda açıklamalar yaptı.

İşte Galatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Şaş'ın bu konuyla ilgili söyledikleri: Fenerbahçe maçları benim için çok özel, çünkü o statta yenilmek çok kötü bir şey. Saat 12-1 uyku yok. 2 oldu uyku yok. Koridorda dolaşırken odaların altına bakardım. Işık arardım. Birisinin ışığı açıksa odasına gireyim diye. O statta büyü mü var bilmiyorum ben, anlamadım. Bir gün çok iyi oynuyoruz, Fenerbahçe'yi 30 dakika stadında hapsettik. Kezman topu aldı vurdu. Auta giden top Ergün abinin poposuna çarptı gol oldu. Mondragon bir sürü mum yaktı yine olmadı. Bülent Tulun'a dedim ki 'Abi bu, soyunma odasını yakacak ama yine yeniliyoruz ya'...



Bu haber 873 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,973 µs