En Sıcak Konular

Yıldırım Demirören mazbatasını aldı

2 Şubat 2010 13:21 tsi
Beşiktaş'ta pazar gecesi başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu mazbatasını aldı. Akaretler'deki Kulup Binası'nda yapılan mazbata törenine Başkan Demirören ve yöneticiler katıldı.

"BEŞİKTAŞ TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, Beşiktaş tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu seçimde Beşiktaş'a önemli bir süreçten geçti. Bana oy veren vermeyen herekese teşekkür ediyorum. Bu seçimi Yıldırım Demirören ve ekibi ilkeleriyle kazanmıştır. Beşiktaş tarihinde 20 sandıktan 20'ye sıfır çekti. Her sandığın ortalaması 80'dir. Grupların veya kişilerin seçimi kazanmasyıla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Beşiktaş seçimi bizi seçmiştir. Bu olayı başka yerlere çekmeyin." dedi.

Başkan Demirören, tüm camiayı birlik ve beraberliğe çağırdı. Öte yandan mazbatasını alan yönetim kurulu ilk toplantısını Akaretler'deki Kulüp binasında gerçekleştirdi.

YALÇIN KARADENİZ: OYUMU AKSU'YA VERDİM

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise, pazar güna yapılan seçimde oyunu Yıldırım Demirören'e vermeyerek karşı tarafa verdiğini açıkladı.

Karadeniz, "Başkanımız bana oy veren vermeyen herkesin başkanıyım dedi. Ben de bu duygular içinde kendisine oy vermedim. Benimde başkanım sayılır. Kendisi 2013 yılına kadar çok çalışıp bizlerin gözüne girer, reyimi veririm." diye konuştu.

Demirören, mazbatasını aldıktan sonra Yalçın Karadeniz daha sonra tekrar mikrofonların başına gelerek, "Karşı tarafa oy vermem sakın yanlış anlaşılmasın. Seçimde rey atıp atmamak Allahla benim aramdadır. Ben sadece bu sizinle paylaştım. Espiri yaptım yanlış bir şekilde anlaşılmasın." açıklamasında bulundu.
 
cihan



Bu haber 554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,375 µs