En Sıcak Konular

Adnan Polat bomba haberi verdi

27 Ocak 2010 15:33 tsi
Ankara'da Galatasaraylı İşadamları ile bir araya gelen Polat, Santos ve para müjdesini burada açıkladı.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Ankara'da taraftarlarını mutlu edecek önemli açıklamalarda bulundu. Dos Santos'un transferine ilişkin müjdeyi açıklayan ve takımla ilişiği kesilecek yabancı oyuncunun kararının Cuma günü verileceğini belirten Adnan Polat, kulübün önemli yatırımlar ve projeler gerçekleştirdiğini ve 2 sene içinde Galatasaray'ın borçsuz ve gelirleri yüksek bir kulüp haline geleceğini söyledi.

Ankaragücü ile yapılacak kupa maçı için Başkente gelen Adnan Polat, Ankara Galatasaraylı İşadamları ve Yöneticileri Derneği (1905 AGS) Başkanı Hakan Baytar, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile yemekli toplantı yaptı.

SANTOS MÜJDESİ

Polat burada üyelere, "Önce müjdeyi vereyim. Biz burada yemeğe başlarken aynı anda; Dos Santos ile hem kulübü hem de futbolcunun kendisi ile anlaşma tamamlandı. İmzalar atıldı. Bu transfer hem Türkiye, hem İngiltere hem de Meksika'da resmen açıklandı.Kiralık olarak alınan Santos'un sezon sonu satın alma opsiyonu da var. Hem Kulübü ile hem de futbolcunun kendisi ile... Umarım bu transfer hayırlı olur" dedi.

 

DERNEKLERİ BİRLEŞTİRİN

Polat, Ankara ve İstanbul'daki işadamları dernekleri ve diğer kentlerdeki etaraftar derneklerinin varlığının kulübe önemli katkılar sağladığını da belirterek, bu derneklerin tek bir çatı altında toplanarak daha güçlü bir yapı oluşturması, parçalı bir yapıdan kurtulması önerisinde de bulundu. İşadamları Derneklerinin sadece bu yıl içinde Galatasaray kulübüne 2 milyon dolar katkı yaptığını da anlatan Polat, şunları söyledi:

BASKETBOL ARENASI

"Şimdi yeni ve önemli projeler de var. Ciddi yatırım yapacaklar. Bunun maddi boyutu 15 milyon dolar civarında. Bir yüzme havuzu ve 6 bin kişilik basketpol arenası yapılacak. Artık kendi basketbol arenamızda maçlarımızı yapabileceğiz."

BONUS VE GS MOBİLE ZENGİN EDECEK

Yiğit Şardan'ın önemli katkıları ile hayata geçen ve insanların günlük hayatlarında kullandıı enstrümanlar ile Galatasaray'a katkı yapmasını sağlayan GS mobile, GS Bonus gibi araçların tüm taraftarlarca kullanılmasını isteyen Polat, "100 bin taraftarın bunları kullanması halinde önemli katkı sağlanıyor. Bunların yıllık katkısı 10 milyon dolar. Bunları küçümsemeyin. 25 milyon taraftardan söz ediliyor. 500 bin kişi olsa; yıllık 50 milyon dolar gelir olur. Bu rakamı hiç bir sponsor firmadan alamazsınız" dedi.

KAPIDA ALACAKLI YOK

Geçen yılın kendileri için çok zor geçtiğini belirten ve global ekonomik krizin önemli sıkıntı yarattığını anlatan Polat, "Ayrıca Galatasaray'ın son 10 yıldır kronik ekonomik sıkıntısı da vardı. Ama dikkat edin son 2 senedir, Galatasaray'ın mal ve hizmet alımı ya da başka alanlarla ilgili bir tane ödenmeyen borcu olduğuna dair haber duyuyor musunuz? Artık kapıda alacaklı yok. Bunun sözü dahi kalmadı" dedi. Polat sözlerini şöyle sürdürdü:


TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIK

"Tünelin ucunda ışık göründü. Ama unutmayın hala biz tünelin içindeyiz. Yeni kaynaklarla Galatasaray gelirlerini 2 sene öncesine göre ikiye katladı. Tarihinde hiç ulaşamadığı kadar büyük rakamlarla sponsorluk anlaşmaları yapıldı. İmza altına alınan 160 milyon dolarlık sponsorluk geliri var. Ve yeni önemli projeler, yatırımlar var. Önümüzdeki 2 sene içinde bu yatırımların karşılığını alacağız. İki sene öyle uzun bir süre değildir. Ben ve yönetim kurlu üyesi arkadaşlarımız mesaimizin yüzde 100'ünü Galatasaray için harcıyoruz. Neticesini de almak üzereyiz. Bundan sonra kulüp kendi kaynakları içinde kalıp, minumum borzçlanma ile yoluna yürüyebilecek. Borçsuz olacak. Buna ilişkin prensipler, ilkeler koyuyoruz."

TÜM KUPALARI ALABİLİRİZ

Polat, basketbol erkek takımında anlaşılmaz bir şansızlık yaşadıklarını ancak takımın kümede kalacağını, bayan basketbol takımının ise bu yıl şampiyon olacağına inandığını da belirterek, "Umarım futbol takımında da bu yıl sakatlıklar filan olmazda, şanslı bir sezon geçiririz. Biz tüm kupalara talibiz ve hepsini alacak güçteyiz" dedi.

VERİN PARAYI FORVET ALALIM

Futbol takımında gönderilecek oyuncu konusunda sıkıntı yaşadıklarını, Kewell'i çok sevmelerine karşın, isminin gönderilecekler listesinde bulunduğunu da belirten Polat, bu konuda net bir karar vermediklerini ve Cuma günü bir karar verileceğini de belirtti. Polat, kendisine önerilen takımdaki diğer bazı yabancı futbolcu isimlerini 'mukavele şartları'nı gerekçe göstererek, 'gönderilmesi zor' isimler olarak yorumlarken, yeni bir santrofor transferi isteyen Gaatasaraylı işadamlarına, "pamuk eller cebe. Verin 25 milyon Avro, hemen alalım" diye takıldı.

 internet haber



Bu haber 608 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,409 µs