En Sıcak Konular

Bingöl'de 2 kız çocuğu kayboldu

23 Ocak 2010 19:27 tsi
BİNGÖL'de evlerinden kitap almak için birlikte ayrılan Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu öğrencileri 13 yaşındaki Zeynep Varış ile 8 yaşındaki Asliye Ayaz'tan bir haber alınamadı.

Saray Mahallesi Temel Yapı Konutları'nda oturan ve Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Zeynep Varış ile 3'üncü sınıf öğrencisi Asliye Ayaz, dün karnelerini aldıktan sonra evlerine geldi. Okulların tatile girmesi üzerine Asliye Ayaz, kitap almak dışarıya çıkmak isteyince Zeynep Varış da kendisiyle birlikte gelmek istedi. İki kız birlikte kent merkezine gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınmadı.Kızlarının dönmemesi üzerine polise başvuran 2 aile endişe içinde bekleyişini sürdürüyor. Asiye Ayaz'ın babası Hakkı Ayaz, şöyle dedi:

“Kızım karne aldıktan sonra eve geldi. Notları iyi olduğu için büyük sevinç içindeydi. Kızım takdir almıştı. Kardeşine tatil kitabı almak için çarşıya gideceğini söyledi. Zeynep'in çarşıya gideceğini öğrenen Asliye de çarşıya çıkmak istemiş. İkisi birlikte dün saat 12.00 sıralarında evden ayrılmış. Akşam eve gelmeyince şüphelenip onları aramaya başladık. Gidebilecekleri bütün akrabaları aradık. Geç saatlere kadar bulamayınca polise bildirdik. Çocukların hayatından endişe ediyoruz. Bütün aile perişan haldeyiz. Çocukların organ mafyası tarafından kaçırıldıklarından şüpheleniyorum.”

Kayıp Zeynep Varış'ın babası Ramazan Varış, çocukların bulunması için seferber olduklarını söyledi. Kızların hayatından endişe duyduğunu söyleyen Varış, “Çocukların biran önce bulunmasını istiyoruz. Gidebilecekleri her yeri aradık ama bugüne kadar bir sonuç alamadık” dedi.



Bu haber 722 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,028 µs