'Dostlardan' | " /> 'Dostlardan' | "/>

En Sıcak Konular

AKP'ye ekonomik operasyon 'Dostlardan'

21 Ocak 2010 08:08 tsi
AKP'ye ekonomik operasyon 'Dostlardan' Skandal Balyoz planının detaylarında, hedefin doğrudan AK Parti Hükümeti olduğu ortaya çıkıyor.

Planın vazife bölümünde hedef şöyle anlatılıyor: "AKP Hükümetini iktidardan uzaklaştıracak mevcut irticai yapılanmayı şiddetle bertaraf ederek, belirlenen kadroları iktidara getirerek laik devlet otoritesini ve varlığını yeniden tesis edecektir." İşte o planın detayları:

MAKSAT: 1- Balyoz Komutanlığı, İç Hizmet Kanunu'nun verdiği Türkiye Cumhuriyeti'ni kollama ve koruma görevini yüce Türk Milleti adına yerine getirme azim ve kararlığı içerisinde laik devlet otoritesinin temini için gerekli olan tedbirleri alacaktır. 2- Harekatın maksadı; muhtemel bir iç savaşı ve kardeş kavgasını önlemek, devlet otoritesini ve varlığını yeniden tesis etmek ve laik düzenin işlemesine mani olan sebepleri, bir daha hortlamamak üzere ebediyen ortadan kaldırmaktır.

DÜŞMAN DURUMU:

1-İrticai grupların, engel olarak gördükleri TSK'ya karşı bir taraftan sızma gayretleri artarak devam ederken diğer taraftan yıpratma, komuta zafiyeti içerisinde ve dinsiz gösterme çabaları artan ivme ile devam etmektedir.

2- Başta öğretim kurumları olmak üzere, kamu hizmetlerinin yerine getirildiği çeşitli kamu kurumlarında, irticai hareketin simgesi türbanın kullanılmasında ısrarlı davrandıkları gözlenmektedir.

3- ABD ve AB’nin her talebini emir telakki eden ‘müstevlilerin siyasi emellerine boyun eğmiş’ AKP Hükümeti;

a- İrticai faaliyetlerin artmasına, güç kazanmasına, kadrolaşmasına ve teşkilatlanmasına tam destek vermekte,

b- Ekonomik çözümsüzlüklerin yol açtığı boşluklardan istifade ederek, karşı devrim gerçekleştireceğini hissettirmekte,

c- Bu amaçlarına ulaşmak maksadıyla, anayasa değişikliği ve hukuk reformu adı altında TSK ile birlikte laik cumhuriyetin en önemli teminatı anayasal kurumların etkinliğini kıracak, kendi amaçlan doğrultusunda evrimleştirecek yollar aramakta,

d- AB üyeliğini ve terör sorununu bahane ederek, Cumhuriyetin niteliklerini değiştirmeye yönelik çabalarını, dış desteğin de etkisiyle devam ettirmektedirler.

4- ABD, AB, irticai unsurlar, bölücü unsurlar ve AKP ortak eylem ve söylem birliği ile hareket etmektedirler.

5- İktidar ve irtica yanlısı basın organları her geçen gün cesaretlenip palazlanırken, muhalif basın, geçmişte yaptığı şahsi yanlışlıkların bedelini, görevini yapmayarak ve/veya yapamayarak ödemektedir.

‘AKP’DEKi dost unsurlar’

** AKP içinde de harekatımıza, müzahir ve dost gruplar bulunmakta, ihtimaller karşısında yönetici elite yakın durmaktadırlar. Olumsuz şartlara rağmen cumhuriyeti korumaya yönelik eylem ve planlamalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda;

a- TSK’daki dost ve müzahir unsurlar dışında kalan, özellikle yüksek rütbeli personelin kontrol altında tutulmasına,

b- TSK'nın her kademesine müzahir eleman temini konusunda referans uygulamasına (ÇYDD, ADD, Türkiye Gençlik Birliği vb.) devam edilerek koordinasyon sağlanmasına,

c- TSK haricindeki dost unsurlar tarafından yapılacak ekonomik operasyonlar, basın faaliyetleri ve sorumluluk projelerinin yakından takip edilmesi.

bugün



Bu haber 926 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,831 µs