En Sıcak Konular

Sibirya soğukları geliyor!

18 Ocak 2010 09:51 tsi
Türkiye'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava ile üst seviyelerde Sibirya kaynaklı soğuk havanın etkisi altına gireceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan haftalık değerlendirmeye göre, ülkemizin büyük bir bölümünde hafta boyunca mevsim normalleri civarında kış şartları görülecek.

Salı günü ülke geneli yağışlı geçecek. Genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun yükseklerinde, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda, öğle saatlerinden sonra Marmara'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak yağışların, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Hatay, Osmaniye, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkâri, Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgâr, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek. Çarşamba günü ise, ülke geneli çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege dışında ülke geneli yağışlı geçecek. Kıyılar ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak yağışların, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Muş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Perşembe günü ise ülke geneli çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Uşak, Afyon, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, kıyılar ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Türkiye'ye Cuma günü ise ülke geneli çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri yağışlı geçecek bir hava bekliyor. Yağışlar, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur şeklinde olacak. Halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, batı bölgelerde hissedilir derecede (5-7 derece) olmak üzere, ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredecek

cihan




Bu haber 490 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,160 µs