En Sıcak Konular

Eski patronunun oğlunu kaçırdılar

17 Ocak 2010 19:40 tsi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2 yıl önce çalıştığı otelin sahibinin oğlunu izmir'e kaçırdığı iddia edilen kişi ile iki kuzeni, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris'te 2 otel ve 1 gece kulübünün sahibi Timur Ankara, polise başvurarak kendisini telefonla arayan bir kişinin ''Oğlun bizim misafirimiz, daha sonra yine arayacağız'' dediğini, daha sonra ulaşmaya çalıştıkları 28 yaşındaki oğlu Uğur Akif'ten haber alamadıklarını bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen Marmaris polisi, iş adamının oğlunun önceki gece babasına ait otellerden birinin önünde 2 kişi ile görüldüğünü belirledi. Otelin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, Uğur Akif'in, 2 kişi tarafından zorla bir araca bindirilip götürüldüğünü tespit etti.

Görüntülerden, Uğur Akif Ankara'yı kaçıranlardan birinin, babasının otelinde 10 yıl çalıştıktan sonra 2 yıl önce işten ayrılan S.G. olduğu anlaşıldı. Marmaris polisi, daha sonra S.G'nin Marmaris'teki otelden 2 yıl önce ayrıldıktan sonra İzmir Buca'da yaşamaya başladığı bilgisine ulaştı.

Marmaris polisinin durumu bildirdiği İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, S.G'nin Buca ilçesindeki kaldığı eve yaptığı baskında zanlıyı bulamadı. Bunun üzerine S.G'nin bulunabileceği akrabalarına ve arkadaşlarına ait adresleri tek tek tespit etti.

Bu arada, polisi arayan Uğur Akif Ankara, serbest bırakıldığını söyleyerek, Buca ilçesinde bulunduğu sokağı bildirdi. Polis ekipleri, genci bularak Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Operasyonu sürdüren polis, S.G. (32) ile iş adamının oğlunu kaçırdığı sırada yanında bulunan kuzeni M.Y'yi (23) yakaladı. Olay sırasında kullanılan 1 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Polisin araştırmasında, iş adamının oğlu İzmir'e getirilirken, gözaltındaki 2 zanlıya O.Y'nin de yardım ettiği ortaya çıktı. Zanlıların kuzeni olan O.Y. de (22) Buca ilçesinde yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğüne getirilen Uğur Akif Ankara'nın annesi Nilgün Ankara, oğlunun başına bir şey gelmeden kurtarıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Oğlunun Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden birincilikle mezun olduğunu ve İngiltere'de yüksek lisans yaptığını belirten Nilgün Ankara, İzmir ve Muğla polisine yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Gözaltındaki 3 zanlının sorgulamasının sürdüğü bildirildi.



Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,957 µs