En Sıcak Konular

Ogün Samast taburcu edildi

0 0 0000 00:00 tsi
AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katil zanlısı olarak tutuklandıktan sonra konulduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nde rahatsızlanınca getirildiği Kocaeli Devlet Hastanesi'nde apandisit ameliyatı olan Ogün Samast, bugün taburcu edildi.

İzmit- Kandıra Yolu'nun 20'nci kilometresindeki Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tek kişilik koğuşta kalan ve geçen çarşamba günü şiddetli karın ağrısı çekmesi sonucu yapılan kontrolünde ‘akut apandist’ teşhisi konulan Ogün Samast, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Aynı gün gece yarısı yapılan tetkiklerin ardından hemen ameliyata alınan Ogün Samast'ın, yaklaşık 25 dakika süren operasyon sonucu aşırı derecede iltihaplanan apandisti alınmıştı.

AİLESİ HASTANEYE GELDİ

Dün olayı haber alan babası Ahmet Samast ile bazı yakınları da akşam İzmit'e gelerek Kocaeli Devlet Hastanesi'nde Ogün Samast'ı ziyaret etmek istedi. Ameliyattan sonra hastanede mahkum koğuşuna konulan, içinde ve dışında sıkı güvenlik önlemleri alınan hastanede baba Ahmet Samast'ın oğlunu ziyaretine izin verilip verilmediği öğrenilemedi. Baba Ahmet Samast, bir süre kaldığı hastaneden hiçbir açıklama yapmadan ayrıldı.

Apandist ameliyatının ardından dün ve bugünü Devlet Hastanesi'nde geçiren Ogün Samast, bugün saat 15.00 sıralarında doktorların iyileşme sürecini cezaevinde geçirebileceğini bildirmesi üzerine taburcu edildi. Ogün Samast'ın taburcu edileceği haberi üzerine hastanede büyük hareketlilik yaşandı. Samast'ın, yine cezaevi nakil aracıyla götürüleceği sanılırken, gazetecilerin yaklaştırılmadığı bir kapıya yanaşan ambulansa konulup Kandıra F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. Samast’ın sağlık durumunu Kandıra F Tipi Cezaevi'ndeki doktorlar izleyecek.


hürriyet



Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,877 µs