En Sıcak Konular

“Türkiye'yi mason çeteler yönetiyor”

0 0 0000 00:00 tsi
“Türkiye'yi mason çeteler yönetiyor” Aytunç Altındal, Petrol Yasası, özelleştirme, toprak satışı gibi ülke için hayati önem taşıyan konularda çarpıcı açıklamalar yaptı. Altındal, “Türkiye’nin yabancılara peşkeş çekilmesinin arkasında mason kökenli işbirlikçiler var” dedi.

Araştırmacı yazar Aytunç Altındal, başta petrol yasası, özelleştirme, toprak satışı gibi... Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü açısından stratejik öneme sahip konularda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yüksel Mutlu’nun sorularını cevaplayan Altındal, Türkiye’nin yabancılara peşkeş çekilmesinin arkasında mason kökenli işbirlikçilerin olduğunu söyledi. Altındal, Masonların Türkiye’yi bölmek ve parçalamak için son zamanlarda yükselmekte olan Atatürk sevgisi ve Atatürk milliyetçiliğini küstahça hedef aldıklarını kaydetti.

Son zamanlarda hızla çıkarılan yasaların altında yatan gerçek nedir?

Türkiye’de yasalar birilerinin yönlendirmesi ve talepleriyle çıkarılmaktadır. Ancak bir gerçek vardır ki o da asla gözardı edilmemelidir. Türkiye’de özellikle 20. yüzyılın başından bu yana Batı işbirlikçisi olan kişilerin neredeyse tamamına yakını masondur. Bu bir rastlantı olamaz. Bugünkü özelleştirme, petrol yasası , toprak satışları, maden arama ruhsatları hep TÜSİAD ve TESEV çevresinde sayıları bir hayli fazla olan bu işbirlikçi çevreler tarafından gerçekleştirilmektedir. İslamcı olduğunu söyleyen ve İslam dinini savunduğunu söyleyen AKP iktidarı da kimbilir kaç Mason danışmandan görüş alır? Özellikle kültür, sanat, edebiyat başta olmak üzere Türkiye’de bu masonik çevre bir çete gibi Türkiye’yi yönetmektedir.

Geçtiğimiz gün Atatürk’le ilgili bir açıklama yapan Masonlar, “Mustafa Kemal’in Mason olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor” dedi. Bunun amacı neydi?

Milli duyguların yükselmeye başladığı bir dönemde, mason locaları hedef şaşırtmak ve kafa karıştırmak için özellikle bu tür açıklamalar yaparlar. Hiç kimse de bunlara kanmamalı ve söylediklerini de tartışma konusu yapmamalıdır. Atatürk adı kullanılarak gündem değiştiriliyor. Üstelik bazı çevrelere de koz verilmiş oluyor. Amaçları son zamanlarda yükselen Atatürk sevgisinin önünü kesmek. Bu nedenle masonlar Türkiye’nin bekaası için hizmet etmemektedirler.

Atatürk bunları huzurundan kovmuştu...

Evet. Şimdi Türkiye’deki masonlara baktığımızda, bunlar kelimenin tam tabiriyle dandik masonlardır. Bunlar işbirlikçidirler. Kendilerine ait hiç bir fikirleri yoktur. Masonluğun ne olduğunu bilmezler. Bu adamları Gazi Mustafa Kemal Paşa ’Tufeyli tayfası’olarak nitelendirip huzurundan kovarak, localarını kapatmıştı. O nedenle bizim bu Mason palavralarına karnımız tok.

Akıl hocaları Fransız locası

Türkiye Masonları Fransız locasına bağlı yanılmıyorsam...

Doğrudur. Bunların bağlı olduğu Fransa’ya bir bakalım. Fransa’daki Büyük Doğu Locası iki ay önce yaptığı açıklamasında Fransa’daki Laikliğin teminatı ve temel koruyucusunun kendileri olduğunu belirttiler. Açıklamada “Bizim isteğimiz dışında Fransa’daki laiklik üzerinde oyun oynanamaz. Müslümanlar da bizim koyduğumuz yasalara dinlerinin gereği ne ise onları dikkate almaksızın uymak zorunda” denildi. Yani onların dini ne diyorsa diyebilir ama bizim koyduğumuz yasaların dışına da kimse çıkamaz . İslam dininde ve geleneğinde böyle bir tavır yoktur deniliyor ise de biz bunu kabul etmiyor ve İslam dini de bizi hiç ilgilendirmiyor. Türkiye’deki Masonlar da Fransa’daki Büyük Loca’dan izin alarak ve onun gösterdiği yolda giderek İslam dinine yönelik eleştiriler yapıyorlar. Öyleyse Türkiye’deki Masonlar kendilerine özgü bir masonluğu yoktur; yabancı masonların Türkiye’deki işbirlikçileri olarak faaliyet göstermektedirler.

Hangi dine inanıyorlar

Fransa ve ABD’deki Mason localarında yemin törenleri Tevrat’a el basılarak yapılır. Diğer kitaplar yoktur. Bunun nedeni olarak ise İslam’ı bir din olarak kabul etmedikleri, İslam diye bir din olmadığını sadece bir Cihad, bir başkaldırma ve terör ideolojisi olduğunu söylerler. Bu durumda Türkiye’deki masonların zaman zaman açıklamalar yapıp ’efendim biz dindarız veya Allah’a inanıyoruz” demelerinin hiç bir anlamı yoktur. Çünkü bağlı oldukları ve kabul edildikleri yer bunları kabul etmiyor. Bir diğer konu Türkiye’deki mason localarının kuruluş belgeleri ve mason aidatları. Masonluğa girmiş olanların listesi Fransız Büyük Locası ve İskoç localarından onay, patent numarası almadan Mason yapılamaz. Bu patenti alabilmek için de Türkiye’deki mason locaları üyelerinin ‘tanrı tanımaz değil, ama dinsiz’olduklarını beyan ve kabul etmek zorunda.

Avrupa Birliği sömürgeleştirme planı

Son olarak Türkiye’nin AB’ye üyeliğiyle ilgili neler söyleyeceksiniz...

Avrupa Birliği’nin 73 milyonluk Türkiye’yi sömürgeleştirme planı olduğunu görmek istemiyorlar. Türkiye’deki yalaka profesörler ve liboş gazeteciler, patronlarının alacakları ihalelere göre yazılar yazarak ’efendim bunlar komplo teorisidir’ diyorlar. ‘Şimdi şu anda bugün AB’ne üye olduğu için bölünen ülke var mıdır?’ diye yazılar yazan takkeli liboşlara ve din fikirli profesörlere soruyorum: AB’nin merkezi olan Belçika bölündü mü bölünmedi mi? İtalya’da Milano önderliğinde bir hareket başlatıldı mı? Fransa’da Korsika bağımsızlığı için çalışan güçler iki ay önce Sarkozy’yi Korsika’dan kovdular mı kovmadılar mı? Bu olaylar sırasında dokuz bomba patladı. ’Burası Korsika ve geldiğin yere geri dön’ diyerek Yahudi diye sokmadılar. İspanya’da BASK bölücü bir hareket mi değil mi? Kimler tarafından destekleniyor. İngiltere’de İskoçya ayrılarak bağımsız devlet olacak mı olmayacak mı?

yeni çağ



Bu haber 28,976 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,712 µs