En Sıcak Konular

İstanbul'un göbeğinde 'Kalaşnikoflu' cinayet

26 Aralık 2009 16:19 tsi
Gaziosmanpaşa'da 2 yıl önce babalarını öldüren akrabalarını kalaşnikofla kurşun yağmuruna tuttular. Vücuduna isabet eden 17 kurşunla ölen şahsın lüks cipi de adeta kevgire döndü.

Sultangazi'de gece yarısı evinin önünde lüks cipinin içinde kalaşnikof silahla taranarak öldürülen Mehmet Sait Dündar'ın kan davası nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı. 2 yıl önce Dündar'ın kardeşinin eniştesini öldürdüğü ve Sait Dündar'ın aracının da eniştesinin çocukları tarafından tarandığı iddia edildi. Yunus Emre Mahallesi 1650 Sokak'ta 23 Aralık 2009 günü saat 23.00 sıralarında evinin önünde aracını park etmek isteyen 36 yaşındaki Mehmet Sait Dündar, aracının içerisinde kalaşnikof silahla 17 yerinden vurularak öldürüldü.

Olayı yerine gelen Sultangazi Araştırma ekipleri Dündar'ın kardeşinin 2 yıl önce halalarının eşi Baba Demirel'i öldürdüğü bundan dolayı aralarında kan davası bulunduğunu tespit etti. Görgü tanıklarına göre olay yerinde kar maskesi kullanıldığı ve kişilerin kalabalık olduğu belirtildi. Bunun üzerine polis, Mehmet, Hamza, Aydın , Yusuf ve Yılmaz Demirel kardeşleri gözaltına aldı. Araştırma ekipleri ayrı ayrı ifadelerini aldığı kardeşlerin çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltı süresini uzattı. Şüphelilerin olay saatinde bulundukları yerlerle polisin elde ettiği bilgilerle arasında farklar tespit edildi. Özellikle polisin elde ettiği güvenlik kamerası görüntülerinde şahısların ifadelerinde söyledikleri yerde olmadıkları ortaya çıktı.

Suçlamaları kabul etmeyen fakat araçlarında kar maskesi bulunan 5 kardeş ve akrabaları Salih Ciba ile birlikte adliyeye sevk edildi. Polis tüm araştırmalarına rağmen olayda kullanılan kalaşnikof silaha ulaşamadı. Şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevkedildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde, "Bizim bu konuyla ilgimiz yok. Suçu üzerimize atmaya çalışıyorlar" dedi.Olayda adeta kevgire dönen lüks cip ise saldırının dehşetini gözler önüne serdi. Cip üzerinde onlarca kurşun deliğinin bulunduğu görüldü.

Gaziosmanpaşa meydanında iki yıl önce Baba Demirel cami çıkışında Yusuf Dündar tarafından vurularak öldürülmüştü. Daha sonra Dündar ailesi Demirel ailesine 30 bin TL kan parası ve bir dükkan vermeyi kabul etmiş fakat sadece parayı verdiği için aradaki husumetin sürdüğü iddia edildi.

(CİHAN)



Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,253 µs