En Sıcak Konular

Yollar bugün yine kan gölüne döndü!

25 Aralık 2009 18:43 tsi
Yurt genelindeki trafik kazalarında 22 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

AA muhabirinin derlemelerine göre, saat 18.00 itibarıyla son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları şöyle:

Kahramanmaraş'ta Ekrem Demirci yönetimindeki 46 K 3032 plakalı yolcu minibüsü, Göksun kara yolu 15. kilometresi Püren geçidi mevkisinde yoğun sis ve yoldaki buzlanma nedeni ile devrildi. Kazada, Mevlüt Öztürk (64), Ruşen Kılıç (36), Ahmet Küpeli (28), Semiha Yıldırım (64), Bahattin Çiftçi (25), Mustafa Kral (42), Sultan Böke (66), Sultan Böke (18) ve Hatice Öztürk'ün (52) hayatını kaybetti, Ekrem Demirci, Cuma Güzel, Fatih Kurt, Fatma Özkan ve Hacı Yıldırım yaralandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3'ü çocuk, toplam 7 kişinin bulunduğu 63 NP 952 plakalı otomobil, İkizce köyü Fidanlık mevkisi yakınlarında köprüde virajı alamayarak su kanalına düştü. Otomobildeki Mehmet, Şemse ve İsa Toymat, Casım, İbrahim ve Abdülkadir Topur ile Şemse Ay yaşamını yitirdi.

Amasya'da Ruhi Çekiç (60) yönetimindeki 05 EL 860 plakalı otomobil, Murat Aktün'ün (20) kullandığı 05 EF 988 plakalı kamyonetle çarpıştı. Meliha Çekiç (61) olay yerinde öldü. Fatih Genç, Mehmet Kelekçi, Ruhi, Pakize, Şerife ve Ömer Faruk Çekiç yaralandı.

Edirne'de Fahri Duru'nun (35) idaresindeki 22 EE 153 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Yaralan sürücü Duru, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde 7-B sınıfı öğrencisi Caner Güneş (14), okula giderken İzmir-Çanakkale kara yolundan karşıya geçmek istedi. Düşürdüğü çantasını yerden almak isteyen Güneş, arkadan gelen Uğur Kula yönetimindeki 35 VH 080 plakalı kamyonetin altında kaldı. Çocuk, olay yerinde öldü.

Antalya'nın Serik ilçesinde Havva Kar'a (90), Antalya-Alanya D-400 kara yolunu geçmek isterken, İsmail Şengöz'ün (45) kullandığı otomobil çarptı. Yaşlı kadın, yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ta Ömer Ç. idaresindeki 46 M 0107 plakalı minibüs, Egemenlik Mahallesi İlahiyat Caddesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan Ümit Borazan'a (7) çarptı. İlköğretim 1. sınıf öğrencisi Borazan, olay yerinde öldü.

Niğde'nin Bor ilçesinde, Doğan Karataş yönetimindeki 51 M 21 plakalı halk otobüsü, Mehmetçik Mahallesi'nde Ayşe Akyayla'ya (61) çarptı. Akyayla, olay yerinde hayatını kaybetti.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde Ahmet Özçelik (76) yönetimindeki 70 E 0713 plakalı otomobil, liseden çıkan Halil İbrahim Evcil (15) isimli öğrenciye çarparak yoldan çıktı. Evcil, boş araziye devrilen otomobildeki sürücü Özçelik ile Ziynet Özçelik (70), Esma (30) ve Melike Alabey (7) ile Hasan Bülbül (68) yaralandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Necati Dönmez yönetimindeki 78 EB 548 plakalı otomobil, Bılık mevkisinde aniden yola çıkan ineğe çarptı. Savrulan otomobil, yol kenarında bekleyen Satılmış Taşçı'ya da çarparak devrildi. Sürücü ile araçtaki Nafiye, Beyza Nur ve Aleyna Dönmez ile otomobilin çarptığı Satılmış Taşçı yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece'de bir tırın dorsesi savrularak, Hüseyin Bayram'ın kullandığı 34 UJ 2696 plakalı otomobile çarptı. Kazada, sürücü ile otomobildeki Bahattin Altay, Mehmet Aslan ve Gencay Yılmaz yaralandı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Mustafa Mat (42) yönetimindeki 10 YS 478 plakalı otomobil ile Hasan Görgülü'nün (53) kullandığı 10 YE 708 plakalı kamyonet, Çanakkale-İzmir kara yolu Ayvalık çıkışında çarpıştı. Mustafa Mat ve otomobildeki kardeşi Ali Mat ile Hasan Görgülü ve kamyonetteki Halit Hatır yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine Oğuz Erdigil (22) yönetimindeki 35 UFE 48 plakalı cip, önünde seyreden Mehmet Emin Aktürk'ün (65) kullandığı 09 PH 908 plakalı kamyona çarptıktan sonra takla attı. Sürücü Oğuz Erdigil ile yanında bulunan Yunus Kaya (21) ve İlkay Beygu (23) yaralandı.

Niğde'de Erdal Demir'in kullandığı 51 AP 323 plakalı minibüs, Efendibey Mahallesi Hurdacılar Kavşağında, Ümit Şahin idaresindeki 51 DE 007 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüler ile minibüste bulunan Birol Demir yaralandı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Ümit Atay yönetimindeki 06 ZK 629 plakalı otomobil, refüjdeki bariyerlere çarparak devrildi. Sürücü Atay ile yanındaki İbrahim İkizler yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Hasan G. yönetimindeki 34 ED 8843 plakalı tır, önünde seyir halindeki Selahattin Temel yönetimindeki 34 AP 6794 plakalı otomobile çarptı. Ters dönen ve yaklaşık 30 metre sürüklenip bariyere çarpan otomobilin sürücüsü Temel ile otomobildeki Sadin Çakar yaralandı.

Aksaray'da Hicabi Dikici (66) idaresindeki 68 DA 546 plakalı otomobil, Köy Hizmetleri Kavşağı'nda Vedat Duman'ın kullandığı 34 BZ 1802 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücü Hicabi Dikici ve otomobildeki Yeter Dikici (51) yaralandı.
 
Aksaray merkez Karakuyu köyünde Ümit Polat (21) yönetimindeki 68 HC 832 plakalı otomobil, yoldan çıkarak devrildi. Polat ve otomobildeki İsviçre vatandaşı Aicha Ghedoui (21) yaralandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Denizli'den Aydın yönüne giden Talip Kayaoğlu (38) idaresindeki 09 NR 230 plakalı otomobil, Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu önündeki kavşakta, bisikletle giden Abdülbaki Alan'a (67) çarptı. Ağır yaralanan Alan ile bisikletteki Üzeyir Kişnir (66), Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Serkan Kaplan'ın (21) kullandığı 07 JJ 615 plakalı motosiklet, Antalya Caddesi tarihi köprü yakınında, yolun karşısına geçmeye çalışan emekli öğretmen Mustafa Uysal'a (53) çarptı. Yaralanan Uysal ile motosiklet sürücüsü, Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde D-650 Kara yolunda nişanlısı Gülperi Kayalı ile yolun karşısına geçmeye çalışan Mahmut Çetin'e (24) plakası belirlenemeyen araç çarptı. Çetin'e daha sonra plakaları alınamayan bir araç ve beton mikseri çarptı. Ağır yaralanan Çetin, hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis memuru Bülent Duyul, Sanayi Çarşısı'nda 3 otomobile çarpan 07 GU 683 plakalı otomobilin sürücüsüne ''dur'' ihtarında bulundu. Uyarıyı dikkate almayıp aracıyla geri manevra yapan, kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, polis memuru Duyul'a çarptıktan sonra kaçtı. Yaralanan polis, hastaneye kaldırıldı.



Bu haber 1,498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,790 µs