En Sıcak Konular

Canan Arıtman pes artık dedirtti

23 Aralık 2009 12:46 tsi
CHP'li Arıtman aydın ve sanatçılara öyle ağır laflar etti ki...

ÇOK AĞIR İTHAM!'

CHP İzmir milletvekili Canan Arıtman, "PKK'nın Mecliste olmasını canhıraş feryatlarla isteyen sözde aydın-entel-dantel, yazar-çizer takımı neye ve kime hizmet etmektedirler? Bu hizmetlerinin karşılığı kaç paradır söylesinler de biz Türk Milleti olarak aramızda para toplayıp bunlara verelim ki bu ülkeye ihanetten vazgeçsinler" dedi.

Arıtman kapatılan DTP'nin eski Başkanı Ahmet Türk'ün Meclis'te yeni grup oluşturackalarını açıklarken, "Öcalan'da böyle istiyor" sözlerine bir yazılı açıklama ile tepki gösterdi. "Türk'ün bu sözleri ile PKK'nın Mecliste olduğu bir kez daha tescil edilmiştir" diyen Arıtman, BDP isminin gösteremlik olduğunu Meclis'te grubu olan 4. partinin PKK olduğunu savundu.

Meclis'te terör örgütünün bulunmasının Cumhuriyeti ve onun Meclisinin kurulması için kanlarını, canlarını vermiş binlerce insanın ruhu taciz ettiğini savunan Arıtman, "Ülkesinin bağımsızlığı ve bütünlüğü için evlatlarını şehit vermiş binlerce insanın da içinde yer aldığı Türk Milleti ne yazık ve ne acıdır ki sözde Milletvekili adındaki PKK sözcülerinin maaşını ödemek zorundadır. Bu durum milletimizin içine sinmemektedir" dedi.

Arıtman BDP'nin grup kurmasına destek olacağını söyleyen Ufuk Uras'a da sert çıktı. Arıtman, "Ağzından barış-demokrasi sözcüklerini düşürmeyen İstanbul Milletvekili Ufuk Uras'ın da PKK'nın Mecliste grup kurmasına cansiperane katkı vereceğini söylemesiyle ne olduğu ortaya çıkmıştır" dedi. Eski DTP'lilerin barış ve demokrasiden yana olmadıklarını savunan Arıtman, "En azından kendi adıma ben bundan sonra Parlamento kürsüsünden adları ne olursa olsun bunlara sadece PKK diyeceğim. Çünkü bu söz milletin sözüdür!" dedi. Arıtman, Türk Milleti adına Cumhuriyet Savcılarını göreve davet etti. 



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,326 µs