can alıcı soru | " /> can alıcı soru | "/>

En Sıcak Konular

Şamil Tayyar'dan can alıcı soru

21 Aralık 2009 10:52 tsi
 Şamil Tayyar'dan can alıcı soru Poyrazköy'de ele geçirilen belgeler ve oramirallere suikast iddiaları sebebiyle tutuklanıp itiraz üzerine serbest bırakılan Deniz Yarbay Ali Tatar'ın ölümünün ardındaki sır ne?

Şamil Tayyar / Star

İntihardaki sır!

Ergenekon şüphelisi Deniz Yarbay Ali Tatar da diğer arkadaşları gibi şüpheli bir şekilde hayata veda etti. Ergenekon soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra itiraz üzerine serbest bırakılan, savcılığın talebiyle hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarılan Tatar’ın intiharı, Ergenekon’dan ayrı bir soruşturmayı zorunlu kılıyor.

Genelkurmay, Ergenekon sürecinde yaşanan intihar vakalarına mutlaka el atmalıdır. Deniz Albay Birol Atakan, Deniz Albay Belgütay Varımlı, Yüzbaşı Olgun Vural, Hakim Yarbay Tanju Ünal, Tabib Yarbay Nursal Gedik ve son olarak Yarbay Ali Tatar’ın intiharı, cevaba muhtaç sorularla doludur.

Mesela, Ali Tatar intihara karar vermeden önce hangi oramiralle görüştü? Son gece evinde 5-6 kişinin katıldığı bir toplantı düzenledi mi? Böyle bir toplantı yapıldıysa kimler katıldı, neler konuşuldu? Yarbayı intihara sürükleyen tek neden, tutuklama kararı olabilir mi? Kime kırgındı, niye sitem etti?

TSK’ne karşı asimetrik psikolojik savaş yürütüldüğünü iddia eden ve son açıklamasını savaş gemisinde yapan İlker Başbuğ, Deniz Kuvvetleri ağırlıklı TSK içindeki girift ilişkileri deşifre etme yönünde irade göstermek ister mi?

Birileri, Deniz Kuvvetleri’ni nasıl Ergenekon Karargahı haline getirdi?

Buradaki karanlık noktalar aydınlatılmazsa eğer, olaya meclis bile el atabilir. Araştırma Komisyonu kurularak şüpheli ölümler incelenebilir. Daha önce faili meçhul cinayetleri araştıran meclisin bu konuda yeterince tecrübesi var. Haydi paşam...



Bu haber 1,317 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,363 µs