iyibilgi foto galeri iyibilgi foto galeri

En Sıcak Konular

Kutsal barış!

0 0 0000 00:00 tsi
Kutsal barış! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mehmet Altınsoy'un cenazesinde eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'a yakın ilgi gösterdi. Bülent Arınç elini öptü... iyibilgi foto galeri

Başbakan Erdoğan, Altınsoy'un Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazına Bakanlar Kurulu toplantısına ara vererek katıldı. Namaza Başbakan Erdoğan'la birlikte 8 bakan katıldı. Erdoğan, namaz sonrasında Altınsoy'un eşi Lafite Altınsoy'a başsağlığı dileğinde bulundu.

Yürümekte zorluk çeken eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, cenaze sırasında bir sandalyede oturdu. Sandalyede oturan Erbakan, Erdoğan geldiğinde ayağa kalktı.

Erdoğan, cenaze namazına gelişinde ve ayrılışında Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'la tokalaştı ve elini omzuna koydu. TBMM Başkanı Bülent Arınç'ta Erbakan'ın elini eğilerek elini sıktı.

Baykal ve Mumcu'da Erbakanla tokalaştı. Erbakan, cenaze namazını sandalyede oturarak kıldı. Altınsoy'un eşi Latife Altınsoy kendisine başsağlığı dileğinde bulunan Erbakan'ın elini öptü. Cenazeye korumların yardımıyla gelen Erbakan, yine korumaların yardımıyla camiiden ayrıldı.

Cenaze namazında Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Arınç, CHP Lideri Baykal, Anavatan Lideri Mumcu ve Erbakan'ın yanyana gelmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

Namazın kılındığı esnada Altınsoy'un kızı Ayşe Merve Altınsoy baygınlık geçirdi. Çevrede bulunanların müdahelesi sonrasında Altınsoy ayıltıldı.

Cumartesi günü tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma hayatını kaybeden Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Mehmet Altınsoy'un cenazesi siyasileri buluşturdu.

Cenaze namazına TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Necmettin Erbakan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Devlet Bakanları Mehmet Aydın, Kürşat Tüzmen, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, SP Genel Başkanı Recai Kutan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-İş Başkanı Salih Kılıç, milletvekilleri, ailesi ve yakınları katıldı.

Namaza siyasilerden katılımın çok olması görüntü almak isteyen basın mensupları arbede yaşamasına sebep oldu.

Sabah



Bu haber 499 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    2,545 µs