En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta bileti kesilen 5 futbolcu

15 Aralık 2009 09:23 tsi
Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli başkan Yıldırım Demirören'le biraraya geldi ve takımın taşlarını yeniden dizdi.

TELLO&YUSUF YOLCU

Mustafa Denizli, Başkan Yıldırım Demirören'e devre arasında göndereceği oyuncuların raporunu Bugün ele geçirdi. Şilili yıldız kontenjan nedeniyle gönderilecek... Holosko ile anlaşma sağlandı. Fatih Tekke'ye teklif sunuldu ama yıldız oyuncu geri çevirdi

ŞİLİLİ'NİN ALTERNATİFLERİ VAR

Delgado'nun yeniden takıma dönecek olması Mustafa Denizli'nin 9 yabancı içinde seçime zorladı. Tecrübeli hoca gecesini gündüzüne kattı takıma yararlı oyuncuları belirledi ve gidecek ismi raporuna yazdı. Tabata'nın oynamamasına rağmen Demirören'in kalması konusunda ısrarcı etti. Holosko da doktorlar 'hızır' raporu verdi. Ayrıca bu oyuncunun genç ve yetenekli oluşu Denizli'yi etkiledi. Tüm bunları göz önünde tutan deneyimli çalıştırıcı, milli maçlar nedeniyle ülkesine giden ve geç dönen Tello gözden çıkarıldı. Bilindiği gibi G.Saray'da da Elano (Brezilya) Güney Afrika bölgesine yaptığı sehatlar nedeniyle takıma geç katılması nedeniyle eleştiriliyordu. Ayrıca Şilili oyuncunun yerinde Ekrem Dağ ve İsmail gibi alternatif oyuncuların oluşu bu seçimde etken oldu.

4 YILDIZIN BİLETİ KESİLECEK

Tello dışında Yusuf, Butahan, Erkan Zengin, Erhan kiralık olarak gönderilecek. Geçen sezon arasında Bursaspor'dan alınan Yusuf'un bu yıl bekleneni verememesinin yanı sıra Tabata'nın alınması, Delgado'nun geri dönmesinin yıldız oyuncuyunun biletini kesen etkenler olarak görülüyor. Batuhan'ın halen istenilen kiloya inmemesi ve hazır durumda olmamasının yanı sıra gol noktalarında Bobo, Nobre ve Nihat'ın oluşu genç oyuncunun kiralanmasına neden oldu. Bilindiği gibi Eskişahirspor, Batihan'ı kiralamak için harekete geçmişti. Yetenekli olarak görülen ve Denizli tarafından sezleşmesinin yenilenmesi sağlanan Erkan Zengin de gözden çıkarıldı. Ankaraspor'dan alınan Erhan ise sağ kanatta İ.Toraman'ın yanı sıra İbrahik Kaş'ın da olması nedeniyle kadroda yer bulamadığı için gönderilecek.

HOLOSKO YUVADA KALDI

CSKA Moskova takımıyla yaptığı maçta sağ ayak fibula kemiği kırılan ve ameliyat olan Holosko ikinci yarıda sahada olacak. Bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Slovak oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Holosko ile 3 yıllık yeni bir anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncuya ödenecek para şu an saklı tutuluyor. Holosko'nun kalması konusunda Mustafa Denizli'nin rapor verdiği ve Başkan Yıldırım Demirören'inde bu talep nedeniyle Slovak oyuncuyla masaya oturup el sıkıştığı öğrenildi. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren ile görüşen Denizli, Holosko konusunda olumlu yönde bilgiler aldı. Ligin devre arasında Siyah-Bayazlı futbolcuya özel idman proğramı uygulanacağı ve ikinci yarıya hazır duruma geleceği kaydedildi.

TEKKE GERİ ÇEVİRDİ

Bu sezon forvette sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta yönetim Zenit'in yıldızı Fatih Tekke'ye teklif sundu. Ancak tecrübeli oyuncu Siyah-Beyazlılar'ın talebinigeri çevirdi. Tekke'nın Kartal'ın idarecilerine, "Trabzonspor'a dönmem için Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş benimle görüştü. Onlara sözüm var. Bu durumda Beşiktaş'a gelmem Trabzonspor camiasını karşıma almama neden olur. Bunu da istemiyorum. Eski takımıma bir borçum var ve onu ödeme zamanı geldiğine inanıyorum. teklifiniz beni gururlandırmıştır ama kabul etmem şu an imkansız" diyerek gerekcesini de iletti. Bu arada Mustafa Denizli'nin A2'de oynayan Ali Kuçik ile Can Erdem'i devre arası kapına getirecek. Eğer iki oyuncu bekleneni verirse ikinci devre A Takım kadrosunda yer alacaklar. 

 




Bu haber 521 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,964 µs