En Sıcak Konular

MHP'nin mitingi başladı

13 Aralık 2009 12:17 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara Tandoğan meydanında düzenlediği "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" mitingi başladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren şehir dışından gelen partililer ilk önce MHP'nin eski genel başkanı Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Burada dua eden partililer daha sonra mitingin yapılacağı Tandoğan'a gelmeye başladı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı alanda vatandaşlar üzerleri aranarak alana alındı. Bir polis helikopteri ise miting alanı üzerinde uçuş yaparak havadan güvenliği sağlıyor. Alana gelen partililer müzik eşliğinde eğlenirken, zaman zaman 'Ne mutlu Türküm diyene, Ülkeci hareket engellenemez' şeklinde slogan atı. Bu arada mitinge gelen bir bayan fenalık geçirdi. Kadın partililer tarafından 112 ambulansına götürülerek ilk müdahalesi yapıldı. Bazı MHP milletvekilleri miting alanına gelirken Devlet Bahçeli bekleniyor. Bu arada mitinge gelen partililere Türk bayrağı dağıtıldı. Bazı partililerin elinde Azerbaycan bayrakları da görülüyor. cihan

MHP'LİLER MİTİNG ALANINI DOLDURDU

MHP'nin "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" mitingine katılmak için gelenler Tandoğan Meydanı'nı doldurdu.

Miting nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Tandoğan meydanına bağlanan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Beşevler, Gençlik Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi ulaştırma kavşağı araç trafiğine kapatıldı.

Miting alanı polisler tarafından sabah saatlerinde arandıktan sonra vatandaşlar alana alınmaya başlandı.

Miting alanını gören yüksek binaların üst katlarına keşkin nişancılar yerleştirildi. Polis helikopterinin de görev yaptığı mitingde 2 bin 500 polis görev yapıyor.

Emniyet yetkilileri, mitinge şu ana kadar Ankara dışından 165 otobüs ve 53 minibüs geldiğini bildirdi. Şehir dışından gelen partililer, önce Merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. cihan

MHP MİTİNGİNİN YAPILACAĞI ALAN, ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

MHP'nin ''Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat'' sloganıyla yapacağı miting nedeniyle Tandoğan meydanında hazırlıklar sürerken, alan araç trafiğine kapatıldı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre sabah saat 08.00 itibarıyla Tandoğan meydanı başta olmak üzere buraya açılan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Beşevler, Gençlik Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi ulaştırma kavşağı araç trafiğine kapatıldı.

Miting alanı ''patlayıcı madde detektör köpekleri'' tarafından kontrol edildi. Daha sonra polisler tarafından da ''gözle'' aranan alan, vatandaşlara açıldı. Vatandaşlar, Degol ve Kazım Karabekir Caddeleri ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda oluşturulan arama noktalarında arandıktan sonra alana alındı.

Miting nedeniyle başta Çevik Kuvvet olmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 2 bin 500 polisin, alan ve çevre güvenliğini sağlamak için görev yaptığı belirtildi.

Ayrıca alana bakan yüksek binaların üst katlarına keskin nişancılar yerleştirilirken bir polis helikopteri de alan ve civarında güvenlik amacıyla uçuş yapıyor.

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin konuşma yapacağı platform, MHP ve Türk bayrakları ile donatıldı. Çok sayıda vatandaşın mitinge bayrakları ile geldiği görüldü.

Emniyet yetkilileri, mitinge şu ana kadar Ankara dışından 165 otobüs ve 53 minibüs geldiğini bildirdiler.
 
aa

 



Bu haber 810 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,071 µs