En Sıcak Konular

TV kanalında gürültü koparan kavga

10 Aralık 2009 11:05 tsi
Gülgün Feyman: Ekibimi darp ettiler, beni kimse kovamaz...

Temmuz ayından beri Kanal T'de Haber Dairesi Başkanlığı yapan usta spiker Gülgün Feyman'ın ekibinden "13 Ajansı" programına emekli Büyükelçi İnal Batu yerine başka birini bağlayınca tartışma yaşandı.

Kanalın yöneticilerinden Seyhan Soylu, yayına Batu yerine bir çobanın bağlandığını söyleyerek Feyman'ı aradı. Feyman'ın kanalda olmadığını öğrenince sinirlenen Soylu, daha sonra görüştüğü usta spiker ekibini savununca "Bu gün İnal Batu yerine yayına çoban bağlayan, yarın da Devlet Bahçeli yerine İmralı'dan Abdullah Öcalan'ı bağlar" sözlerini sarf ettiğini söyledi.


Kanalın adı duyulsun diye sustum
 Gülgün Feyman ise iddiaları yalanladı ve yayına çoban değil, altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ün bağlandığını söyledi ve şunları anlattı.

* "Yalan canım öyle bir şey yok. Çoban moban bağlanmadı. Bütün televizyonlarda olan bir şey... Bir büyükelçiyi bağlayacakken herhalde yanlış düşmüş. Çünkü Kanal T'nin borçlarından dolayı bütün telefonları kapalı. Kontörlü telefon kullanıyorlar. Hat alana kadar büyük bir mücadele yaşanıyor. Hat alındıktan sonra ancak bağlantı temin edilebiliyor. O sırada aceleyle yayına birini bağlayalım derken numara yanlış çevrilmiş zannediyorum. Başka biri bağlanmış."

* "Ben çok sinirlendim ve "Ekibime niçin saldırıyorsunuz?" dedim. Orda haberci olmayan kadrolar var. Devamlı gelip o niye böyle bu niye böyle saldıyorlar.Direnç gösterdim bugüne kadar ve kanalın adını duyurmak amacıyla yok "Tövbekar" yarışması sunacaktım falan... Tuhaf tuhaf benim bilgim dışında bir şeyler de yaşandı orada... Bütün bunları "Yazıktır bu kanal para kazansın" diye hep susarak tebessümle geçiştirdim ve sanki yapacakmışım gibi de onayladım işin gerçeği.Böyle bir şeyler tabi ki yoktu. Sırf bu kanalın adı duyulsun bu kanal reklam camiasında ses getiren bir kanal olsun ve programlar para kazansın insanların maaşı ödensin bizim derdimiz o.Tabi ki Seyhan hanım kimseyi mahdur etmemeye çalışmıştır.Bayram öncesi çocukların eline 200'er lira küçük harçlıklar verdi.Şu ana 4-5 aydır orada çalışan çocuklar ordan aldıysa 500 - 600 lira hadi bilemediniz 1000 lira 6 ay içinde ancak almışlardır."

* "Ben kovulmadım üstelik ben Kanal T'den ayrıldım. Resti ancak ben çekebilirim. Çünkü şu an Kanal T'nin benim dışımda adımı kullanarak para kazanabileceği hiç kimseleri yok. Çok çirkin bunlar tabiu. Ekibimle birlikte biz oradan ayrıldık.

* "Çünkü benim çocuklarımı tartakladılar. Öğrencilerim Ceren Çağman, Aleyna Horason bütün haberi yapan çocuklar ekibimdeki kişiler. "Her şeyi niye Gülgün'e anlatıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz, dedikodu yapıyorsunuz?" diyerek dövmüşler onları... 5 - 6 öğrencim odaya çağrılıyor. Seyhan Hanım var birileri var, orada tartaklıyorlar bunları."

* Şu anda da sağlık sorunu yaşıyorum hem tansiyonum yüksek, hem soğuk algınlığı geçiriyorum. Raporumu da göndereceğim onlara. Benden başka kimseleri yok ki. Nurseli İdizle mi para kazanacaklar? Yıldo'dan mı televizyonun adını duyurucaklar? Haber dünyası içinde ilk haberci kimdir diye sorsalar benim adımı verirler. Ben böyle bir terbiyesizliği hak etmiyorum.

milliyet



Bu haber 973 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,278 µs