En Sıcak Konular

Fenerbahçe skandalı doğruymuş!

10 Aralık 2009 09:02 tsi
Fenerbahçe'de ortaya çıkan seks skandalını Daum şiddetle yalanlamıştı. Ancak öyle bir gelişme oldu ki her şey açığa çıktı.

Fenerbahçe'de su yüzüne çıkan 'kelepçeli seks alemlerini' yalanlayan Daum, Bild gazetesinden özür diledi. Alman hoca, “Araştırdık. Yazılanlar maalesef doğruymuş” dedi...

Geçtiğimiz günlerde Vatan gazetesinde yayınlanan bir haber bazı Fenerbahçeli oyuncuların düzenlediği ‘gece alemlerini’ su yüzüne çıkarmış, Kanarya’nın hocası Daum da bunun üzerine Alman Bild gazetesine, “Bunların hepsi yalan. Türkiye’de bu işler böyledir. Eğer kötü sonuçlar alırsanız, hakkınızda bir sürü şey yazılıp, çizilir” demişti.

ÖZÜR DİLERİM, SEKS SKANDALI DOĞRUYMUŞ

Dün bu konuda şok bir gelişme yaşandı. Bild gazetesine özür açıklaması yapan Daum, “Daha önce yalanladığım haberleri araştırdık ve bu seks skandalının maalesef doğru olduğunu öğrendik. Futbolcularımız bize yalan söylemiş. Utanç duyuyorum. Bu işe karışanlara ağır cezalar vereceğiz” ifadesini kullandı.

KRAL DAİRESİNDE BAŞLADI, EVLERE SIÇRADI

Daum’un seks skandalı olarak bahsettiği haber Vatan gazetesinde şöyle yer almıştı: Otelin, ambiyansı kusursuz olan ’Kral dairesi’ kalıntılarıyla da meşhur. Saatini, kolyesini, gözlüğünü unutanlar oldu bu odada. Ama kat görevlilerinin bulduğu bir şey var ki; Fenerbahçeli alemci futbolcuların hayal güçlerini peşinen ortaya koyuyor.

PARTİLERİ KAZIM DÜZENLİYORDU

O da alemden arta kalan yatak üzerindeki kelepçe. Bu hızlı yaşantı sadece otellerin ’Kral dairesi’nde gerçekleşmiyordu. Çok göz önünde olmaya başlayan yıldız isimlerin yaptıkları kulaktan kulağa yayıldıkça korku da başladı. Son haftalarda otel yerine evler tercih edilmeye başlandı. Bekar oyuncular Kazım ve Vederson’un evleri ’parti merkezi’ haline gelirken, perde arkasında hep bir isim vardı: Kazım... Kazım, tüm gece partilerinin organizatörüydü.

Fanatik / Mehmet Demircan



Bu haber 1,481 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,830 µs