En Sıcak Konular

Güiza hakkındaki şok gerçek ortaya çıktı

8 Aralık 2009 10:47 tsi
Son dönemlerde yine formsuzluğuyla eleştirilen Guiza'nın oldukça kritik bir rahatsızlığının olduğu öğrenildi.

Güiza ile Fenerbahçe Yönetimi arasında bir süreden beri ipleri geren gerçek ortaya çıktı. Milliyet'in haberine göre; Güiza’nın cerrahi müdahaleyi gerektirecek düzeyde “Bursit” hastalığına yakalandığı ve bu durumu geciktirmeye çalışan Fenerbahçe Kulübü ile futbolcu arasında şiddetli tartışmaların yaşandığı ifade edildi.

Güiza’nın uzun süredir, iltihaplanmadan dolayı iğneyle sahaya sürüldüğü ve bu duruma karşı çıkan golcüye, “Ya iğneyle oynarsın ya da gidersin” sözleriyle kapıyı gösterdiği iddiasında bulunuldu.

Güzia’nın, topuğundaki aşırı ağrıdan dolayı tedavi olmak için Daum’dan izin istediği, Alman hocanın da bu isteği yönetime ilettiği öğrenildi. Ancak sarı-lacivertliler buna ret cevabı verdi. Güzia’dan iğneyle de olsa devreyi kapatmasını isteyen yönetim, Alman hocaya Güiza’yı sürekli hazır tutması talimatını verdi.

Bu olaya sinirlenen Güiza, iğneyle oynaması halinde futbol hayatının tehlikeye gireceğini ve acilen cerrahi tedavi görmesi gerektiğini ifade etti.

DEL BOSQUE'DEN GÖZDAĞI


Milli takım doktorlarından da devre bitmeden tedavi olması uyarısı alan İspanyol golcü, ayrıca del Bosque’den de, Fenerbahçe’nin durumunu geciktirmesi halinde Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’na gitmesinin imkansız olacağı talimatını aldığı öğrenildi.

Yaşamını düzene soktuğu bir dönemde yaşanan bu olayın Güiza’nın moralini son derece bozduğu ve bu durum karşısında devre arasında herhangi bir kulübe satılmasının imkansız olacağı belirtiliyor. İspanyol oyuncunun yakın dostlarına, ağrıların dinmesi için yapılan iğnelerin durumu hafifleştirmek yerine daha da kötüye götürdüğü yönünde dert yandığı öğrenildi.

BURSİT NEDİR?


Bursalar; kemikler, kaslar ve tendonlar arasında yastık görevi gören küçük, sıvı dolu keselerdir. Bu keseler, tendon ve kasların kemik yüzeylere sürtünerek yırtılmasını önler. Eğer bunlar iltihaplanırsa, sonuç bursittir. Bursanın bulunduğu bölgeye alınan kuvvetli bir darbe gibi, kan dolaşımına giren mikroplar da buna sebep olabilir. Tedavi, iltihapların nedenine göre değişir. İlerlemiş bir enfeksiyonda, genel ya da lokal anestezi altında, oluşan cerahatin akıtılması için cerrahi bir müdahale gerektirebilir.



Bu haber 525 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,614 µs