En Sıcak Konular

İstanbul'da bir gecede 12 araç yakıldı

7 Aralık 2009 08:03 tsi
İstanbul'da Beyoğlu ve Bahçelievler'de, park halindeki 12 otomobil kundaklandı. Maddi hasara neden olan yangınlar, vatandaşlar tarafından söndürüldü. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

İlk olay, Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi, Babapınar Sokak'ta, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Maskeli 3 kişi, park halindeki 7 otomobili benzin döküp ateşe verdi. Motor kısımlarında yanma olan otomobilleri vatandaşlar söndürdü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Vatandaşlar, kundaklamaların huzur bozmak amacıyla yapıldığına dikkat çekti. Mahalle sakinleri, olaya büyük tepki gösterdi.

İkinci olay ise Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Cahit Sıtkı Tarancı Sokak'ta saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler, park halindeki 5 otomobili benzin dökerek ateşe verdi. Duydukları ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar, araçlarının yandığını gördü. Durumu hemen polise ve itfaiyeye haber veren mahalle sakinleri, yangını kendi imkanlarıyla söndürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanma meydana gelen otomobillerde soğutma çalışması yaptı.

Otomobilleri kundaklanan vatandaşlar, yaşanan olaylara anlam veremediklerini söyledi. Mağdur vatandaşlar, zorluklarla aldıkları otomobillerinin yakılmasına büyük tepki gösterdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, emniyet şeridiyle kapatılan her iki adreste de detaylı delil araştırması yaptı. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

cihan



Bu haber 479 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,465 µs