En Sıcak Konular

Başkanı'nın oğluna esrardan gözaltı

3 Aralık 2009 16:37 tsi
TOBB Eskİ Başkanı Fuat Mİras'ın armatör oğlu Ömer Faruk Miras ile arkadaşı olduğu belirtilen bir kişi, esrar operasyonunda gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanı'nda uyuşturucu kontrolleri yapan ekiplerle birlikte bulunan narkotik köpekleri, bir yolcunun çantasında uyuşturucu olduğu tepkisinde bulundu. Bunun üzerine ekipler, bu kişiyi takibe aldı. Yapılan takip sonucu bu kişinin Beşiktaş'ta Audi Q7 marka bir araçla gelen kişiyle buluştuğu anda operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında Hollanda'da yaşadığı öğrenilen gurbetçi Adnan Recep Önsöz ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eski Başkanı Fuat Miras’ın armatör oğlu Ömer Faruk Miras yakalanarak gözaltına alındı. Adnan Recep Önsöz'ün çantasında yapılan aramada 300 gram esrar ele geçirildi.

Narkotik Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Ömer Faruk Miras'ın esrar maddesini içmek için satın aldığını, uyuşturucudan kurtulmak için tedavi olmak istediğini söylediği öğrenildi. Hollanda'da yaşayan gurbetçi Adnan Recep Önsöz'ün bu ülkede işsizlik maaşıyla geçimini sağladığı ve Ömer Faruk Miras ile arkadaş oldukları ileri sürüldü.

Yetkililer, ilk defa Avrupa'dan Türkiye'ye esrar getirildiğine rastladıklarını, ele geçirilen esrar maddesinin kaliteli olduğu için özel olarak sipariş edildiğini tespit ettiklerini kaydettiler. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.



Bu haber 688 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,890 µs