En Sıcak Konular

Arefe gecesi kanlı baskın

27 Kasım 2009 09:02 tsi
MALATYA'da, bir birahanede çıkan silahlı çatışmada, 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.Saldırganlar olay yerinden kaçarken polis geçiş çaplı soruşturma başlattı.

Cezmi Kartay Caddesi'nde, birahanelerin bulunduğu Sarıcıoğlu İş Hanı'nda, bir silahlı çatışma ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine gittiğinde 4 kişiyi ağır yaralı halde buldu.Çok sayıda polis ekibinin intikal ettiği Cezmi Kartay Caddesi'nde durumları ağır olan 3 kişi, 112 ambulansıyla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir yaralı ise ambulansın geç kalması nedeniyle polis arabası tarafından hastaneye kaldırıldı.

SİLAHLI BASKIN SONRASI CADDE KAPATILDI

Olayda silaha ağır yaralanan Birane işletmecisi Seydi Battal Kılıç, Erdal Kılıç ve Mustafa Kılıç Devlet Hastanesi'nden Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildikten sonra yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadılar. İsminin Hasan olduğu öğrenilen diğer ağır yaralı da tedavi altına alındı. Üç kişinin hayatını kaybettiği silahlı baskın sonrasında çok sayıda polis ekibi Cezmi Kartay Caddesi'ne yönlendirildi. Sokağın giriş ve çıkışı bir süre trafiğe kapatıldı. Olay sırasında birahalerede bulunan çalışanlar ve dışarda bulunan özel güvenlik görevlileri, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

SALDIRGANLAR KAÇARKEN MOBESE'YE YAKALANDI

Biraneye bulunan müşteriler ise üst aramalarının ardından içeriden çıkarıldılar. Polis, Cezmi Kartay Caddesi'nde bulunan diğer birahaneleri de kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri bir süre inceleme yaptı. Saldırının gerçekleştiği iş hanında ise yerde çok sayıda boş kovan bulundu.
Saldırıyı gerçekleştirenlerin kaçtıkları sırada cadde üzerinde bulunan Mobese kameralarına takıldığı ve bu görüntülerden eşkallerinin de çıkartılarak kimliklerinin tespiti için çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için kentin giriş ve çıkışlarını tutarak araçları arıyorlar.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Bu haber 859 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,624 µs