fuhuş çetesi | " /> fuhuş çetesi | "/>

En Sıcak Konular

Bu da Ergenekon'un fuhuş çetesi

26 Kasım 2009 08:20 tsi
Bu da Ergenekon'un fuhuş çetesi 

Cunta'nın Deniz Kuvvetleri'nde görevli iki kadın sivil memurla birçok subaya şantaj amaçlı fuhuş tuzağı kurduğu ileri sürülüyor...

Deniz Kuvvetleri'ndeki cunta yapılanmasının oluşturduğu fuhuş timi sayesinde bir çok subayı ve generali kontrol altına aldığı iddia edildi. "Kafes Operasyonu Eylem Planı"nı bilgisayarında şifrelenmiş halde bulunan emekli Deniz Binbaşı Levent Bektaş ile Ergenekon sanığı emekli Deniz Albay İlyas Çınar'dan çıkan notların birbiriyle örtüştüğü görüldü. Cuntanın Ergenekon operasyonunda gözaltına alınan Dilek B. ve Zuhal A. isimli Deniz Kuvvetleri'nde görevli kadın sivil memurlar aracılığı ile bir çok subaya fuhuş tuzağı kurduğu belirlendi. İki sivil bayan memurun ismi, Çınar ve Bektaş'ın notlarında askeri şahısların kontrol ettikleri yönünde tutulan notlarda yer aldı.

"Kadın düşkünü, Dilek'in kontrolünde"

İlyas Çınar'dan çıkan notlar, kışlaya ses kayıt cihazıyla girerken yakalanan Dilek B.’nin birçok subay ile irtibatını gözler önüne serdi. 3. Ergenekon iddianamesinin sanığı olan Çınar'dan çıkan "dilekim.xls" isimli dosyada Dz.Alb.D.B. için "Kadın Düşkünü, ama Dilek'in kontrolünde", Dz.Albay D.Ö. için "Bize çok yakın", Deniz Albaylar Ş.F, K.Ö., M.N. A., T.D. ve D.S için ise "Ekipten" şeklinde notların düşüldüğü görüldü.

Foto astsubayla irtibatlı kızlar

Çınar'ın bilgisayarından ele geçirilen "kızlar.xls" isimli belgede ise Dz.Bnb.C.C.E'ye ait olduğu iddia edilen mobil telefon numarası verilerek onunla irtibat kuracak aralarında Dilek B. ve Zuhal A'nın da olduğu 10 kızın ismi ve karşılarında cep telefon numaraları yer aldı. Belgenin en sonunda "Bu konuda A.Ş.S'den detaylı bilgi alınabilir" şeklinde not düşüldüğü görüldü. A.Ş.S'nin Deniz Foto Astsubay olarak görev yapan bir asker olduğu öne sürülürken, Dz.Bnb. C.C.E.'nin listede ismi geçen kızlarla irtibatlığı olduğu bu kızları Ergenekon örgütü atına menfaat temin etmek için istihbaratta kullanılmak üzere organize bir şekilde fuhuş amaçlı kullanıldığı iddia edildi. Şantaj amaçlı çekilen ve Ergenekon iddianamesinin delilleri arasına giren bir çok fotoğrafın söz konusu askeri personel ve kızların aracılığı ile çekildiği ileri sürüldü.

Poyrazköy’den de aynı isimler çıktı

Ergenekon sanığı İlyas Çınar'dan çıkan Dilek B. ve Zuhal A'nın ismi Poyrazköy soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Levent Bektaş'tan da çıktı. "Kafes Operasyonu Eylem Planı" şifrelenmiş olarak bilgisayarından çıkan Bektaş'ın aynı bilgisiyarında yer alan "NOT 1" isimli belgede ise şu 2 not dikkat çekti: t Dilek B'nin elindekilerin Av. Serdar Öztürk üzerinden L. Göktaş'a gönderilmesi. tAydın Ortabaşı'nın yürüttüğü örgencileri projelendir. Diğer bağlantılar önemli. (Zuhal A’nın grubuna dahil etmek gibi vs) Dosyası İncelenecek.

Fatih’in ekibinden Zuhal’in kontrolünde’

Üçüncü iddianemeye giren ve emekli Deniz Albay İlyas Çınar'a ait bilgisayarda bulunan "masaj. xls" isimli belgede ise bayan sivil memur Zuhal A. ile onunla irtibatlı olduğu ileri sürülen Fatih ve Kemalettin isimli bir şahıslara ait cep telefonları bulunurken, belgede "Fatih'in ekibinden Cevat A. Bozbıyık'ta Zuhal'in kontrolünde" ve "Kemalettin Alb.Zorlubaş'la direkt temasta" şeklinde notlar yer aldı.

Kritik görevdeler

Ayrıca aynı belgenin altında Dilek B.'nin telefonlarının yer aldığı ve karşısında “Serdar (AVKT) Avukat bize yakın, Mustafa Levent'le sıkı irtibatı var" şeklinde notların düşüldüğü görüldü. Nottaki avukat Serdar'ın Ergenekon sanığı Serdar Öztürk, Mustafa Levent'in ise yine Ergenekon sanığı olan Levent Göktaş olduğu belirtildi. Belgede Dilek B. ve Zuhal A’nın irtibatlı olduğu görülen isimlerin tamamının Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda üst düzey kritik görevlerde yer aldıkları tespit edildi.

ŞANTAJ MALZEMESi TOPLANDI

Cuntanın Zuhal A. ve Dilek B. gibi kadın sivil memurları fuhuş amaçlı kullandığı şantaj ve tehdit yoluyla örgüt faaliyetlerini gerçekleştirmek amacı ile Deniz Kuvvetleri içerisinden örgüte yeni elemanlar kazandırdığı iddia edildi.

İfadeleri alındı

Örgüte mensup şahısların bu şekilde kontrol altında tutulduğu iddia edilirken, ele geçen belgelere göre Ergenekon sanığı avukat Serdar Öztürk’ün, Dilek B. ile irtibatlı olarak fuhuş yoluyla şantaj malzemesi topladığı ileri sürüldü. Ergenekon savcıları tarafından Dilek B. ve Zuhal A’nın ifadeleri alındı. Belgelerde yer alan ifadeler bu iki isme tek tek soruldu. Zuhal A. ve Dilek B. ile irtibatlı olduğu belirtilen Fatih'in Kafes Operasyonu Eylem Planı'nı organize eden Danışma Kurulu'ndaki Tuğamiral M.F.İ. olduğu belirtildi.

Emekli oldu

M.F.'nin terfi yolunda kendisine rakip olarak gördüğü Kurmay Albay Zafer Beşir'i amirallik yarışında diskalifiye ederek kendisinin amiral olması için Dilek B. aracılığı komplo kurduğu iddia edildi. Yaşananlar üzerine Beşir emekli olurken, askeri tesislere ses kayıt cihazıyla girrmekten dolayı hakkında dava açılan Dilek B. ise mahkemede Zafer Beşir'in kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

ERYAMAN dikkat çekmiş’

Albay Çınar'dan ele geçen ve 3. iddianamede yer alan "NOTLAR.doc" isimli belgede ise "DEĞERLENDİR" başlığı altında şu 2 notun düşüldüğü görüldü:

Eryaman: Azeri’ye söylensin Eryaman dikkat çekmiş. Orası çok sık kullanılmamalı.

Zuhal: Fatih’ten alacaklarını çabuk alsın zaman daralıyor. Bu kadar da yavaşlık olmamalı daha hızlı hareket edelim adamlar durumu çakabilir.

bugün



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,779 µs