En Sıcak Konular

Musa Kang cinayetinde FLAŞ gelişme

25 Kasım 2009 17:34 tsi
Erzurum'da Musa Kang cinayetinden tutuklu bulanan amcasının oğlu S.K için tahliye kararı çıktı.

İLKÖĞRETİM okulu öğrencisi Musa Kanğ'ın 9 Kasım'da bir cinayete kurban gitmesinin ardından tutuklanan amcasının oğlu S.K.'ya görüntülerdeki kapüşonlu genç B.E.'nin tutuklanması üzerine tahliye kararı çıktı.

 Musa Kanğ cinayetinin ardından 12 Kasım günü tutuklanan 16 yaşındaki S.K.'nın avukatları Alpaslan Başlıcan ve Tuncer Aktaş, "S.K.'yı daha önce teşhis eden üç ilköğretim okulu öğrencisi, kapüşonlu olarak güvenlik kameralarında görünen B.E.'yi teşhis ettiler. Böylece S.K.'nın tutuklanmasıyla ilgili eldeki tek gerekçe çürümüş oldu. Cumhuriyet Savcılığına tutuksuz yargılanması için başvuru talebinde bulunduk. Savcılık, mütalanın ardından dilekçeyi Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Mahkemede talebimizi haklı bularak tahliye kararı verdi. Bir saat içinde S.K. cezaevinden tahliye edilecek" dediler.

ÇIPLAK AYAKLA GELDİ

Erzurum'da 3 Kasım'da kaybolan, 9 Kasım gecesi metruk bir binada ölü bulunan Musa Kang'ın cinayet zanlısı olarak tutuklanan S.K ile B.E'ye, Kang'ın cesedinin bulunduğu metruk binada yer göstermesi yapıldı. Dün tutuklanan ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Musa'nın yanında görüntülenen B.E. ifadesinde ''Görüntülerdeki kapüşonlu kişi benim'' demiş ancak cinayeti kendisinin işlemediğini iddia etmişti.

Erzurum'da küçük Musa'nın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak tutuklu zanlı bugün cinayet mahalinde yapılan tatbikata ayakkabısız geldi.

13 yaşındaki Musa K.'nın katil zanlısı olarak tutuklanan ve 52 ayrı suçtan sabıkası olduğu belirtilen B.E.'nin cezaevinde de ayakkabı giymediği ve çoraplarıyla dolaştığı öğrenildi. Başka bir suçtan dolayı kendisi gibi cezaevinde bulunan B.E.'nin ağabeyi B.E.'nin de ayakkabı giymediği ve akli dengelerinin bulunmadığı izlenimi vermek için böyle bir yola başvurdukları öne sürüldü.

Musa'nın kuzeni S.K serbest bırakıldı. 




Bu haber 776 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,405 µs