En Sıcak Konular

Meteoroloji: Bayramda dikkat

25 Kasım 2009 15:29 tsi
Çevre Bakanlığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Kurban Bayramı'nda Türkiye genelinde yağış beklenmediğini, ancak sürücülerin gece ve sabah saatlerinde sise dikkat etmeleri gerektiğini duyurdu.

Bazı bölgeler için sis uyarısı yapan Çağlar, Bayram boyunca havanın Ankara'da en yüksek 13, en düşük -1 derece, İstanbul'da en yüksek 16, en düşük 6 derece, İzmir'de ise en yüksek 20, en düşük 8 derece olmasının tahmin edildiğini ifade etti. Çağlar, "Arife günü ve bayram süresince Marmara Bölgesi ile İç ve Doğu kesimlerde gece ve sabahleyin sis görülecek.'' açıklamasında bulundu.

Çağlar'ın verdiği bilgiye göre, bayramda hava şöyle olacak; ''Arife günü, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu olacak. Bayramın ilk günü ise yurt genelinde yağış beklenmiyor. Türkiye'nin batısı ile kuzeydoğusu parçalı ve çok bulutlu, diğer bölgelerde ise az bulutlu olacağı tahminimiz. Arife günü ve bayram boyunca Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde sis etkili. Bayram'ın 2'nci günü yurdun batısının parçalı bulutlu, diğer kesimlerin az bulutlu olacağını tahmin ediyoruz. Bayramın 3'üncü ve 4'üncü gününde de yağış beklenmiyor. Bayram süresince hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek."

cihan



Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,441 µs