En Sıcak Konular

'BBP ve Alperen ocakları sokağa dökülmeyecek'

23 Kasım 2009 13:41 tsi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Mustafa Destici, geçtiğimiz hafta Bingöl'de meydana gelen olaylar, bugün ise BBP Ümraniye İlçe teşkilatına yapılan bombalı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

BBP Genel Sekreteri Destici, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, son günlerde, gerek Büyük Birlik Partisi camiasını, gerekse Alperen Ocakları camiasını provoke ve ajite edecek elim olaylar yaşadıklarını ifade etti.

Geçen hafta Türkiye'nin çeşitli illerinde camiaları ile farklı gruplar arasında provokatif ve tatsız olayların yaşanmasından sonra, BBP İstanbul Ümraniye İlçe Teşkilatına maddi hasarla sonuçlanan bombalı saldırıda bulunulduğunu hatırlatan Destici, şöyle dedi:

"Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi olarak, İçişleri Bakanlığı'na ve Emniyet Yetkilileri'ne bu konuda ikaz ve tedbir anlamında resmi başvurularda bulunduk. Teşkilatlarımıza yapılacak muhtemel provokatif eylemler için emniyet teşkilatını önceden uyardık. Büyük Birlik Partisi bu son süreçte konjonktürel gelişen istenmeyen olaylar karşısında hiçbir provokasyon ve ajitasyona gelmeyecektir. Bizler soğukkanlılığımızı ve sükuneti elden bırakmayacağız. Teşkilatımıza sokağa dökme ve çatışma ortamına iten gelişmelere karşı soğukkanlılığımızı ve sükunetimizi koruyacağız. Bin yıldır bu coğrafyada etle tırnak olmuş, aynı kıblede saf tutmuş, komşu, dost ve akraba olmuş tüm farklı kimliklerde aramızdaki barışa kimse zeval veremeyecektir. Bu konuda BBP ve Alperen Ocakları mensupları, hukuk içinde kalarak, barış ve esenlik tavsiye edecek. Bütün bu ve benzeri olaylar Büyük Birlik Partilileri ve Alperenleri vatana olan sevgilerinden, bağlılıklarından ve milletin birliğinden yana olan duruşlarından, vatanın bölünmezliği noktasındaki sarsılmaz inançlarından asla vazgeçirmeyecektir. Gelişen son olaylardan dolayı şiddete maruz kalan teşkilatlarımıza geçmiş olsun diliyor ve bir daha yaşanmaması için, devletin ve güvenlik güçlerinin ivedilikle duruma el koymalarını ve gereğini yapmalarını istiyoruz."

Cihan



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,953 µs