yapacağım on şey | " /> yapacağım on şey | "/>

En Sıcak Konular

Domuz gribi aşısı olmaktansa yapacağım on şey

17 Kasım 2009 11:16 tsi
Domuz gribi aşısı olmaktansa yapacağım on şey Domuz gribi aşısına karşı tutumuyla bilinen, aşının güvenilirliği konusundaki endişeleri sürekli dile getiren ve aşının yan etkileri nedeniyle zarar görmüş insanların yaşadıklarını anlatabileceği bir web sitesi kuran “Natural News” ABD’d

Çeviren: Hande Turhan
 
DOMUZ GRİBİ AŞISI OLMAKTANSA YAPACAĞIM ON ŞEY


Kabul etmeliyiz ki bir ilaç şirketi tarafından üretilen ve FDA (Food and Drug Administration) tarafından güvensizlik testinden geçen bir kimyasal kokteylin size enjekte edilmesi fikri gerçekten cezbedici. Kim büyük bir deneyin parçası olmanın heyecanını yaşamak istemez ki…


İkinci bir düşünceye göre ise bu her şeye rağmen çok da parlak bir fikir değil. Elbette uzun süreli bir komaya girmekten ya da nörolojik bir hasardan hoşlanmıyorsanız… Bu sebeple domuz gribi aşısı olmaktansa yerine tercih edeceğim 10 şeyin listesini yaptım:


30 gün boyunca Mc Donalds hamburgeri ve kızartmalarından başka bir şey yememek, ta ki karaciğerlerim öksürükle dışarı çıkıncaya kadar…


H1N1 taşıyan bir domuzu dudaklarından şapur şupur öpmek.


Sadece ne olacağını görmek için, adımı Barack Obama olarak değiştirip, bunu Teksas’da bir kovboy barında hoparlörle anons etmek.


FDA’nın halkla ilişkiler departmanında yazar olarak çalışmaya zorlanmak.


FDA’nın onayladığı domuz gribi aşılarına uygulanan testler kadar güvenilir testlerle sınanmış bir paraşütle yüksek bir binadan atlamak.


Devlet yetkisiyle zorla kimyasallar enjekte edilen diğer gençler gibi silah tehdidiyle kemoterapi görmek.


Kilerimdeki tüm besinlerin gizlice Frito-Lay tarafından üretilen MSG’li ürünlerle değiştirilmesi. (MSG: Mono Sodyum Glutamat)


Yerel bir hastanede superbug (akut deri enfeksiyonu *dirençli bir bakteri türü) koğuşunda biyolojik tehlikeyi yok etme gönüllüsü olarak çalışmak.


Beynim aspartame istilasından patlayana kadar diet-soda içme.


Beyaz Saray’ın Halkla İlişkiler departmanında görevimin sadece boş beyinlilere gömlek koluna nasıl hapşıracaklarını göstermek olduğu bir iş bulmak. (Başkan Obama’nın elinize değil gömlek koluna hapşırın çağrısı üzerine)


Çok şanslıyım ki, şimdilik bunların hiçbirini yapmak zorunda kalacakmış ya da zorla domuz gribi aşısı yapılacakmış gibi görünmüyorum. Bunların yerine, aşıları, kimyevi maddeleri ve yöneticilerin saçma sağlık öğütlerini bir yana bırakıp; besin değeri yüksek gıdalara, bol miktarda D vitaminine ve kişisel bakıma güveniyorum.


Herkesin buna katılmadığının da farkındayım. Aşıların güvenilirliğine güvenen herkesin Rus Ruleti oynamaya hakkı var elbette. Tabii aynı durum diet- soda içenler, işlenmiş yiyecekleri yiyenler ve her gün GDO zengini fast food burgerle beslenenler için de geçerli. Bu insanlar zaten hasta ve bu gribi yakalanmış olsalar bile bunu kesinlikle anlatamazsınız. Sadece ellerini günde elli kere yıkamalarını ve gömlek koluna hapşırmalarını umut ediyorum. Çünkü bu salgının göbeğinde ihtiyacımız olan tek şey yeni, obsesif, zorlayıcı bir hastalık.
 
Yeşil Gazete



Bu haber 981 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,048 µs