En Sıcak Konular

Çiğli Belediye Başkanı Bulut yaşamını yitirdi

14 Kasım 2009 21:40 tsi
İzmir Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Ensari Bulut, durumunun ağırlaşması üzerine İstanbul'da kaldırılıp yoğun bakıma alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserini yenen, ardından karaciğer ve kolon kanseriyle mücadele edip sağlığına kavuşan Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, son seçimlerde 2'nci kez Çiğli'de başkanlığa seçildi. Ancak ikinci dönemde makamına fazla gelemeyen ve tedavisi İzmir'de devam eden Bulut, geçtiğimiz hafta sağlık kontrolü için gittiği İstanbul'da, dün gece fenalaştı. Karaciğer kanseri rahatsızlığıyla Florence Nightingale Şişli Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Bulut, hastanenin yoğun bakım servisine alındı. Durumu ağırlaşan Bulut, bugün saat 20.00 sıralarında hayatını kaybetti.
Başkan Bulut'un sağlık durumunu haber alarak İstanbul'a hareket eden ailesi, CHP'liler ve Belediye Meclis üyeleri, ölüm haberini alınca yasa boğuldu.

BAŞKAN, BİRÇOK KEZ ÖLÜMÜ YENDİ

Yaşamı boyunca birçok kez ölümle karşı karşıya gelen ve ölüm-kalım mücadelesini birçok kez kazanan Ensari Bulut'un, daha 6 yaşında yakalandığı bir hastalık nedeniyle vücudunu yaralar sarmış ve doktorların ‘yaşaması mümkün değil’ demesine karşın doğal yöntemlerle bu hastalıktan kurtulmuştu.
24 yaşında başına gelen bir diğer olayda, Diyarbakır'da yolda yürürken, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun omzuna isabet etmesi üzerine hastaneye kaldırılan Bulut, bir süre yoğun bakımda kalmış ve ayağa kalkmayı başarmıştı.

ÖLDÜ DİYE MORGA DA KALDIRILMIŞTI

Başkan Bulut'un başına gelen en ilginç olay ise 30 yaşında Gaziemir'de geçirdiği trafik kazası sonucu ‘Öldü’ denilerek morga yollanmasıydı. Yolda yaşam fonksiyonları çalışmaya başlayan Bulut, birçok ağır ameliyat geçirmiş ve aylar süren tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu.
36 yaşına geldiğinde, akciğer kanserine yakalanan Bulut, doktorların bir kez daha ‘yaşama şansı az’ demesine karşın bir mucizeyi daha başararak aylar süren tedaviler sonucunda kanseri yenmişti.

47 yaşında ise bağırsak kanseri olmuş, bunu da yenmişti. 2005 yılında bu sefer Karaciğer kanseriyle mücadele etmeye başlayan Bulut, ameliyat ve sonrasındaki yaşama azmiyle tedavisine devam ediyordu.



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,620 µs