Savaş bekleyen efsane albay! | " /> Savaş bekleyen efsane albay! | "/>

En Sıcak Konular

Savaş bekleyen efsane albay!

13 Kasım 2009 11:12 tsi
Savaş bekleyen efsane albay! Açılım tartışmaları alevlendi. Emekli Albay Erdal Sarızeybek hükümeti ve Başbakan Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi.

Terörle mücadelenin efsane komutanı Emekli Albay Erdal Sarızeybek 32. Gün'de 'Açılım'ı yorumladı.

Güneydoğu'da görev yaptığı süre içinde yaşadığı anılarının ışığında bölgenin gerçekliklerini gözler önüne seren Sarızeybek Hükümet'i sert bir dille eleştirerek içinde bulunduğumuz sürece karşı olduğunu ifade etti.

Sarızeybek ,'dağdaki teröristler bu şekilde dağdan indirilip serbest bırakılırsa siyasi güç olurlar' dedi.. İşte Emekli Albay Sarızeybek'in açıklamalarından önemli başlıklar...

DAĞLICA'DAN SONRA IRAK'A SAVAŞ AÇILACAK DEDİM

21 Ekim 2007'de PKK'nın Dağlıca Karakoluna saldırıp 8 askeri alıp götürdükleri zaman ben dedim ki savaş çıkacak. Tezkere de var Irak'a kesin savaş açılacak dedim. Bu olay üzerine Başbakan Erdoğan dedi ki: Ben Kasım'da Amerika'ya gideceğim, Başkan Bush'a bu olayı soracağım. Ak Parti diyor ki bir halkın iradesini temsil ediyoruz. Biz de deriz ki; Siz halkın iradesini değil Amerika'nın iradesini temsil ediyorsunuz.

DİYARBAKIR'DA VALİ YOK MUYDU?

Bu teröristlerin Habur kapısından terörist elbisesiyle geldiklerini bilmiyorlar mıydı, DTP'nin bu gösterileri yapacağını bilmiyor muydunuz, Diyarbakır'da Vali yok muydu? Bu görüntüler milyonlarca insanımızı öfkelendirdi. Şimdi milyonlarca insanımız öfkesini Kürt kökenli kardeşlerimize mi göstericeğiz? Hayır.

ÖCALAN'LA 'TALİMAT' KELİMESİNİ BİR ARAYA GETİREMEZSİNİZ

Bu ülkenin İçişleri Bakanı Öcalan'ın talimatıyla geliyorlar diyor. Talimatı kim verir otorite verir. Siz Öcalan'la talimatı bir araya getiremezsiniz. Bu yaşananları açılım paketinin bir parçası olarak yorumlarsanız bu PKK'yla işbirliğidir ve bu bir suçtur.

DAĞDAKİ 10 BİN TERÖRİSTİ SERBEST BIRAKIRSANIZ...

Dağdaki 10 bin teröristi bu şekilde getirip serbest bırakırsanız bunlara kim iş verecek bunlar psikopat. Adam öldürüyorlar dağda.. Bunlara DTP'den başkası iş vermez DTP bunları alıp kadrolarına yerleştirecek muhtar yapacak parti mensubu yapacak Silopi'deki toplanan insanların 10 katını zorla toplayacak parti istediği zaman. Siyasal güç sağlanacak

ERDOĞAN İSTESE TERÖRÜ BİTİRİRDİ

Tayyip Erdoğan ve Ak Parti PKK'yı istese bitirirdi ama bitirmek istemedi.. Terörle hiç mücadele etmedi aksine onları siyasete çekti. PKK'nın siyasi güç olması için özel bir gayret sarfetti..

 



Bu haber 1,271 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,116 µs