En Sıcak Konular

Şimdiden milletvekili aday adayı oldu

11 Kasım 2009 15:44 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2012 yılında yapılacak genel seçimde milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Partisinin geçen haftaki kongre süreciyle ilgili gelişmeleri aktarmak üzere bir basın toplantısı düzenleyen Dervişoğlu, bir gazetecinin, "Partinize bundan sonraki süreçte il başkanı mı yoksa milletvekili olarak mı katkıda bulunacaksınız?" sorusuna, "Böyle bir soruyu, ileriyi gören veya düşünen bir siyasetçi hemen cevaplamaz ama ben, İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı olacağımı yerel seçimden 22 ay önce açıkladım. Şimdi de rahatlıkla ifade edebilirim, önümüzdeki seçimde milletvekili adayı olmayı düşünüyorum. Genel başkanım da izin verirse aday olacağım." cevabını verdi.

Seçim takviminin izin verdiği kadar il başkanlığı görevine devam edeceğini belirten Müsavat Dervişoğlu, "Genel başkanımız tensip buyururlarsa, seçime milletvekili adayı olarak gireceğim. O zaman da belediye başkan adayıydım, başka bir arkadaş çıksaydı ve benden daha iyi olduğunu inansaydım ona bırakırdım. Siyasette makamlar, nasip hanenize yazılmışsa olur. Cenab-ı Allah neyi nasip ederse o olur." şeklinde konuştu.

MHP'nin kongre sonrası kurultay, tüzük ve merkez yönetim kurulunun yenilediğini belirten İl Başkanı Dervişoğlu, bu kapsamda Ege Bölgesi'nden yedi kişinin merkez yönetim kuruluna girdiğini söyledi.

Kendisinin de genel kurulda başkanlık dîvanında görev yaptığını aktaran Dervişoğlu, bunun İzmir'e verilen önemin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

(CİHAN) 



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,072 µs