En Sıcak Konular

Baykal kimlerden destek istedi?

0 0 0000 00:00 tsi
Baykal kimlerden destek istedi? CHP lideri Baykal "barış projesi" olarak açıkladığı proje kapsamında Beyaz, Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen, Kadir Çöpdemir ile Esra Ceyhan, Seda Sayan gibi ünlülere mektup yazarak destek istedi. İşte o mektup...

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın “barış projesi” olarak açıkladığı proje, sokak kamapyası ile başlıyor. Kampanyanın ilk adımı olarak Baykal, kamuoyunda “talk showcu” olarak bilinen Beyaz, Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen ile kadın programı yapan Esra Ceyhan, Seda Sayan'a ve programların yapımcılarına mektup yazdı.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “barış projesi” olarak adlandırdığı proje için adımlar atılıyor. Baykal'ın “Türkiye'de karakoluyla, kışlasıyla, camisiyle, okuluyla, kahvesiyle toplum el ele verebilmelidir. Bunlar arasında barış sağlanmalıdır” şeklinde anlattığı proje çerçevesinde toplumun geniş kesimini oluşturan gençler ve kadınlar için CHP'de bir kampanya başlatıldı.

ÖNCE MUHTARA SONRA SANDIĞA

“Önce muhtarlığa, sonra sandığa” adını taşıyan kampanya başlatan CHP, seçimde bütün vatandaşların sandığa gitmesi için önümüzdeki günlerde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Kampanya çerçevesinde ilk adımı atan CHP Genel Başkanı, televizyonlarda genç ve kadınlara yönelik programlar hazırlayan ünlü talk showculardan yardım istedi.

ERBİL'DEN BAYÜLGEN'E

Mehmet Ali Erbil, Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen, Kadir Çöpdemir ile aralarında Seda Sayan, Esra Ceyhan gibi kadın programı yapımcı ve sunucularına birer mektup yazan Baykal, bu kişilerin özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençler üzerindeki etkinliklerini göz önünde bulundurdu. Seçim öncesinde show dünyasının bu tanınmış insanlarından yardım isteyen Baykal, programlar aracılığıyla gerçekleştirecek duyurunun, programları ilgiyle izleyen genç ve kadınlar üzerinde çok etkili olacağını kaydetti.

BİLBOARDLAR KİRALANACAK

Televizyon reklamlarının da kullanılacağı kampanya için İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Samsun, Mersin, Kocaeli gibi büyük illerde 2 bin 500 bilboard da kiralanacak. “Barış Projesi” çerçevesinde Baykal'ın, önümüzdeki günlerde spor ve haber programı yapımcı ve sunucularına da bir mektup yazacağı öğrenildi.

Yeni Şafak



Bu haber 308 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,360 µs