En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta büyük şok

1 Kasım 2009 19:45 tsi
Dünkü maçta 5 futbolcusu birden sakatlanan Beşiktaş'ta federasyona sitem...

Beşiktaş dün akşam oynadığı ve 1-0 kazandığı Ankaragücü maçının ardından, 3 Kasım’da Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında Almanya’nın Wolfsburg takımıyla oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile başladı.

SİYAH BEYAZLI KULÜPTEN FEDERASYONA ÜSTÜ KAPALI SİTEM

Siyah Beyazlı takımın basına kapalı yaptığı antrenmandan sonrası kulübün resmi internet sitesinde yer alan antrenman haberindeki ifadeler ise oldukça dikkat çekiciydi. Sitede bulunan antrenman haberinde Ankaragücü maçında sakatlanan 5 futbolcunun Wolfsburg karşısında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan antrenman haberlerinde daha önce kullanılmayan ifadelerin kullanılması ve özellikle “Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri Revire döndü” cümlesi Beşiktaş’ın Ankaragücü maçının ertelemeyen veya bir gün önceye almayan Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderme yapar nitelikteydi.

Haberde dün oynanan Ankaragücü maçında Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Rüştü Reçber, Tello ve İbrahim Toraman’ın çeşitli sakatlıklar yaşadığı ve bu futbolcuların Wolfsburg karşısında forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Ayrıca sakatlıkları süren Holosko, Delgado ve Rıdvan’ın da bu maçta oynayamayacakları hatırlatıldı.

Kulüp Doktoru Devrim Urgun, sakat futbolcular ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

“Dün oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçında İsmail Köybaşı'nın her iki ayak bileğine de darbe aldığını ve ezikler olduğu, Rüştü'de darbeye bağlı bel ve kalça spazmı bulunduğu, Nihat'ın sol arka adalesinde çekme olduğunu, İbrahim Toraman'ın sol diz ve üst kasta darbeye bağlı ödem oluştuğunu ve son olarak Tello'nun sağ arka adalesinde çekme olduğunu tespit ettik. Bu 5 oyuncumuzun da Salı günü oynanacak Wolfsburg maçına yetişmeleri zor görünüyor”.
Ayrıca teknik direktör Mustafa Denizli’nin bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaptığı, toplantının ardından sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle sadece salonda ter antrenmanı yaptırdığı belirtildi.

WOLFSBURG YARIN İSTANBUL’A GELİYOR

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 3 Kasım’da oynanacak Wolfsburg karşılaşması öncesinde yarın saat 18.15'te Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Siyah Beyazlı ekip karşılaşma öncesi son antrenmanını, saat 18.45'te Nevzat Demir Tesislerinde yaparak kampa girecek.
Öte yandan Beşiktaş’ın rakibi Wolfsburg yarın 12.00 İstanbul’a gelecek. Alman ekibinin teknik direktörü Armin Veh saat 16.15’de İnönü Stad’ında bir basın toplantısı düzenleyecek. Wolfsburg takımı mücadele öncesi son antrenmanını ise saat 17.00’da İnönü Stadı’nda gerçekleştirecek.

dha



Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,754 µs