En Sıcak Konular

Kandil'den inen PKK'lılar hastanede!

29 Ekim 2009 15:22 tsi
Kandil'den gelen 8 PKK'lının bugüne kadar nerelerde olduğu sonunda anlaşıldı. Türkiye'ye girer girmez hastanelik olmuşlar;

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın çağrısı üzerine, Kandil'den gelerek 19 Ekim’de Türkiye’ye giriş yapan ve karşılama görüntüleri ile tartışmalara neden olan PKK’lıların tamamının hastalanarak hastaneye kaldırıldıkları ortaya çıktı.

DTP Diyarbakır İl Başkanı Fırat Anlı, Diyarbakır’da bulunanların aşırı yorgunluk ve soğuk algınlığı nedeniyle hastalandıklarını doğrulayarak, “Hastaneye götürdük, ilaç yazdılar şimdi dinlenmeleri gerekiyor” dedi.

8'İ DE GRİP OLMUŞ

Kandil'den gelen PKK’lı 8 kişilik grubun son günlerde tüm Türkiye’yi etkisi altına alan gripal enfeksiyona yakalanarak hastaneye kaldırıldıkları ortaya çıktı. Habur sınır kapısından Türkiye’ye giriş yapan 34 kişilik gruptan Mahmur kampından gelenlerin büyük kısmı Şırnak ve Hakkari’deki yakınlarının yanına giderken, Kandil’den gelen 8 kişi ise Diyarbakır’da kaldı.

‘YORUCU YOLCULUK HASTA ETTİ’

DTP Diyarbakır il binasında kalan gruptakilerin tamamına yakınının aşırı yorgunluk ve soğuk algınlığı nedeniyle doktora götürüldükleri belirtildi. DTP Diyarbakır İl Başkanı Fırat Anlı, özellikle Kandil’den gelen ve 2 günlük yorucu bir yolculuktan sonra Diyarbakır’a ulaşanların soğuk algınlığı nedeniyle hastalandıklarını doğrulayarak şunları söyledi:

“Arkadaşları doktora götürdük, ilaçlar yazıldı ve istirahat etmeleri istendi. Hangi şartlar altında buraya geldiklerini biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı yorgunluk arkadaşları malesef hastanelik etti. Bu nedenle basın yayın kuruluşlarının görüşme isteklerini red etmek zorunda kaldılar.”

 



Bu haber 779 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,504 µs