En Sıcak Konular

Kuvayı Samast!

0 0 0000 00:00 tsi
Kuvayı Samast! Orduya rağmen ordulaşanlar... Ölme ve öldürme yemini edenler... Mazlumun ahını ahirete bırakmayanlar... Emekli rütbeliler ve daha neler neler... İşte Nuh Gönültaş'tan incelikler!

İsterseniz önce iyibilgi'de yayınlanan bu yazıyı okuyun:

Silah üzerine öldürme yemini
http://www.iyibilgi.com/?s=haber&id=13814

Bu da Nuh Gönültaş'ın yazısı

Türkiye'de TSK'ya rağmen ordu kurmak kimin haddine?

Artık şu kesinkes ortaya çıkmış durumda. Türkiye'bir kesim güya ülkenin tehlikede olduğu ve Atatürkçü rejimin değişeceği kaygısı ile "Orduya rağmen ordulaşma" gibi bir yapılanma içine girmişler.

Ölme ve öldürme yemini ediyorlar. Ölüm listeleri var. Kendi kitaplarına uymayan herkesi kolayca vatan hainliği giyotine oturtup kafa koparma hevesi içindeler. Şu cümleler onlara ait: "Saklı ya da aşikâr, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin özünü değiştirmeye yönelik tehdit teşkil eden faaliyetlerin halkımız ve henüz kadrolaşmamış devlet erklerince önlenmesi ve rejimin korunması reflekslerinin kararlılıkla ortaya konulması yaşamsal bir görev olmuştur şimdi. Gecikilmemelidir." Ne demek "henüz kadrolaşmamış devlet erkleri!"? Bu adamlar devlete rağmen devletçilik oynuyorlar. Bunlar devlet kurup devlet yıkan komitacıların torunları. Çeteciler! Öldürmek için ne kadar da hevesliler. Haşa... Allah'ın insanlardan hesap sormasına bile fırsat bırakmak istemiyorlar. Bu yüzden derneklerinin girişlerine, kapılara, afişlere "Kuvayı milliyeciler mazlumun ahını ahirete bırakmaz" yazıyorlar. Bu işlerin çoğunun başında emekli rütbeliler olması Türk Ordusu'nun eğitim anlayışını yeniden gözden geçirmeyi gerektiriyor. Neden? Çünkü her emekli albay, paşa kendisine vatanı kurtarmak için bir ordu kurmaya kalkıyor da ondan! Şimdi... Şu silah üzerine ölme ve öldürme yemini ettiren emekli Albay Fikri Karadağ takımının bir 'vatan hainleri listesi' varmış. Bu liste EMASYA listesi olmasın! Vatan haini ha... Türkiye'de en kolay şeydir vatan haini olmak. Bu kafaya göre kategorize edeceksek ülkenin büyük çoğunluğu vatan haini. Kendileri azınlıkta kalırlar. Bakmayın siz öyle yemin metininde "Soyunda dönme olmayan Türk oğlu Türk" sözünün geçtiğine. Kim bilir belki de yukarıda kuklayı hareket ettiren eller Türk oğlu Türk değildir! Bu Emekli Albay Fikri Karadağ ile yakın ilişkisi olan hatta özel bürosunun başında bulunan kişi bir bilgi teknolojileri uzmanı. Bu şahsın yazı yazdığı www.stradigma.com adlı internet sitesinin sahipleri kimdir diye küçük bir araştırma yaptığınızda karşınıza "samast" soyadı çıkıveriyor. Registrant: FORSNET Bilgi Teknolojileri. Orhan-Yüksel SAMAST, orhan@forsnet. com.tr. Doğrusu şaşırmadım! Bu zatın, http://zihinkontrol. blogcu.com diye kendine ait de bir sitesi var. E.Albay Fikri Karadağ'ın sağ kolu ise Toplumsal Dönüşüm Yayınları'nın sahibi!

bugün



Bu haber 1,039 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,304 µs