En Sıcak Konular

Fenerliler bu açıklamaya ne diyecek?

24 Ekim 2009 15:35 tsi
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, yüksek divan kurulu toplantısında üyelerin konuşmalarında dile getirdiği çeşitli konulara yanıt verdi.

Aziz Yıldırım'dan Efes Pilsen'e cevap

Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda, divan kurulu üyelerinin konuşmaların ardından kürsüye çıkan Özdemir, Turkcell Süper Lig'in yanında Avrupa kupalarında da önemli başarılar elde etmek istediklerini, başkan Yıldırım'ın Avrupa için kupa sözü olmadığını ifade etti.

Özdemir, başkan Aziz Yıldırım'ın son genel kurul toplantısında ligde 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdiğini, Avrupa'da kupa sözü vermediğini hatırlatarak, “Başkanımız kongrede 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdi. Bu sözün arkasındayız. Avrupa'da kupalar almak için de çalışmalar yapmalıyız. Bu sezon iyi de gidiyoruz. Ben Avrupa'da kupa alacağım diye sayın başkanın sözü yoktur” diye konuştu.

Özdemir, Köksal Özbek'in eğitim kurumlarıyla ilgili açıklamalarına, “Fenerbahçe eğitim tesisleri olan kolejimiz kendi ayakları üzerinde durup para kazanmaktadır. Birçok önemli sporcumuzu da bu okullarımızda burslu okutmaktayız” şeklinde yanıt verdi.

-STADIN ÜZERİNİN KAPATILMASINDAN VAZGEÇİLDİ-

Nihat Özdemir, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın üzerinin kapatılması projesini incelediklerini ve vazgeçtiklerini açıkladı.
Özdemir, çimlerin bakımında sorun yaşanacağı ve maliyetin de 15 milyon doların üzerinde olacağının hesaplanması üzerine bu projeden vazgeçtiklerini bildirdi.

-“ALEX'İN YERİNİ DOLDURACAK FUTBOLCUMUZ VAR”-

Özdemir, Köksal Özbek'in Alex'in yokluğundan takımın etkilendiği buna bir çözüm bulunması gerektiği yöndeki ifadeleriyle ilgili olarak da, “Alex bizim önemli bir futbolcumuzdur ama yerini dolduracak oyuncularımız da kadromuzda vardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Alex'in forma giymediği 6 Galatasaray maçının 5'inde Fenerbahçe'nin kazandığını, 1'inde berabere kaldığını anlatan Özdemir, “Alex kadar Fenerbahçe'de çok futbolcumuz vardır. Steaua Bükreş maçı bunu göstermiştir. Fenerbahçe sezonun en iyi futbolunu oynamıştır. Alex bizim için önemli bir futbolcudur ama yerini dolduracak oyuncularımız da kadromuzda vardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.



Bu haber 646 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,971 µs