En Sıcak Konular

Bu da futbol açılımı

22 Ekim 2009 20:47 tsi
Fenerbahçeliliği ile tanınan Doğuş Otomotiv'in sahibi Ferit Şahenk'in girişimiyle Wolfsburg - Beşiktaş maçının ardından Bükreş'e davet edilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe için Romanya'ya geldi.

Şahenk'in Şahenk'in Beşiktaş atkısıyla Siyah-beyazlı takımın maçını izlemesi ve destek vermesine, Demirören de, Fenerbahçe Kulübü'nün bu akşam oynayacağı maç için Bükreş'e gelerek karşılık verdi.

Türk futbolu için atılan bu dostluk adımına, Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Cihan Kamer ve Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl da katıldı. Bu dört önemli ismin Bükreş'teki Baneasa Havaalanı'na gelişini sadece Doğan Haber Ajansı (DHA) görüntüledi.

DHA Spor Müdür Yardımcısı Uğur Demirkırdı ve kameraman Hakan Tarhan, bu tarihi olayı tüm kamuoyuna aktarabilmek için özel izinler alıp, zorlu etaplardan geçti. Çekim yapılması yasak olan bu bölgede, Ferit Şahenk, Yıldırım Demirören, Cihan Kamer ve Levent Kızıl ile görüşen DHA, Türk futbolu adına çok önemli mesajlar aldı.

Ferit Şahenk, Yıldırım Demirören, Cihan Kamer ve Levent Kızıl, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söylediler:

"Türkiye'de farklı takımları tutsak da, farklı renklere gönül versek de, dışarıda tek bayrak altındayız. Yaptığımız bu davranış gayet normal aslında. Sonuçta bu Türk takımlarının davası. Birbirimize her zaman destek vermeliyiz. Şimdiye kadar da yurt dışında, Galatasaraylısı Fenerbahçe'nin maçını, Fenerbahçeli de Galatasaray'ın maçlarını izledi. Belki de Türk futbolunda bu tablo özlenmişti. Ancak bundan sonra da hep böyle olmasını istiyoruz."

Levent Kızıl, bu girişimden dolayı herkese teşekkür ederek, çok mutluluk duyduğunu söyledi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise, Ferit Şahenk'in kendilerine uğurlu geldiğini ifade ederek, "Şahenk'i artık tüm maçlarımıza davet ediyoruz" dedi.

hurriyet



Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,190 µs