En Sıcak Konular

Karşılama mitingi sona erdi

21 Ekim 2009 21:33 tsi
Kuzey Irak'ın Kandil ve Mahmur bölgesinden Türkiye'ye gelerek teslim olduktan sonra serbest bırakılan terör örgütü PKK üyesi grup için Diyarbakır'da yapılan karşılama mitingi sona erdi.

Mitingde herhangi bir taşkınlık yaşanmazken, üç gündür yoğun bir şekilde güvenliği sağlayan polis ekiplerine Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam teşekkür etti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Batıkent alanında yapılan mitinge PKK'lı grubun yanı sıra DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, DTP milletvekilleri ve DTP'li belediye başkanları katıldı. Yaklaşık 3 saat süren miting, DTP Eş Genel Başkanı Emine Ayna'nın konuşmasının ardından sona erdi. DTP'liler, kalabalığa teşekkür ederek sessizce dağılmalarını istedi. Kalabalık grup, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan lehinde sloganlar atarak dağıldı.

Bu arada, Diyarbakır polisi de herhangi bir provokasyona karşı yoğun güvenlik önlemi aldı. Mitingin yapıldığı alanda daha çok sivil polis görev yaparken, şehrin önemli noktalarında Siirt, Şanlıurfa, Mardin ve Osmaniye'den takviye olarak gelen çevik kuvvet polisi görev yaptı.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, üç gündür aralıksız çalışan personele teşekkür etti. Mitingin olaysız bittiği Diyarbakır ve Çınar'da herhangi bir olayın yaşanmadığının kendisine telsizden bildirilmesi üzerine Sağlam, "Üç gündür fedakarca çalışan tüm personelimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, sayın Emniyet Genel Müdürümüz ve valimizin teşekkürü var." dedi.

cihan



Bu haber 638 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,519 µs