En Sıcak Konular

Yüz binlere bu yemini ettireceğiz!

0 0 0000 00:00 tsi
Yüz binlere bu yemini ettireceğiz! Üyelerine silah üzerine ölme ve öldürme yemini yaptıran Kuvayı Milliye Derneği Başkanı emekli Albay Fikri Karadağ'ın basına yaptığı şovda sarf ettiği cümleler şok ediciydi...

Kuvayı Milliye Derneği'nin üyelerine silah üzerine "ölme ve öldürme" yemini ettirmesiyle gündeme gelen başkanı emekli Albay Fikri Karadağ, "Bizim yemin törenimiz böyle" diyerek, bundan sonra yapacakları törenlere medyayı da davet etti ve "Günün birinde yüzbinlere bu yemini ettireceğiz" dedi.
BU KAFA DÜNYAYI YÖNETİR

Karadağ, Yeni Şafak'ın ortaya çıkardığı silahlı yemin töreni üzerine dün Kadıköy'deki üç katlı dernek merkezinde basın toplantısı düzenledi. Görüntülerde yer alan "Kuvayı Milliye mazlumların ahını ahrete bırakmaz" ve "Asla unutmaz, asla affetmez" gibi sloganların bulunduğu ve üyelerince "başkumandan" muamalesi gördüğü binada gazetecilerin karşısına çıkan Karadağ, "Sizin karşınızdaki kafa Türkiye'yi değil, dünyayı yönetmeye aday" diyerek sorulara şöyle cevap verdi.

SENİN BABAN DA HAİN OLABİLİR

13 bin 500 hain olduğunu söylüyorsunuz. Kim bunlar?

Önemli isimler. Teyid etmeden açıklamayacağız. O isimleri bize getirenlerin ağına düşmemek gerekiyor. Oyun kurucu onlar değil, biz olacağız. 480 milyar dolar yurtdışına kaçırılmış. Kahraman Türk çocukları parlamentoya girdikleri zaman hesapların bulunduğu ülkelerle temasa geçirilir ve bu paralar geri istenir.

Kim bunlar, işadamı mı?

Her kesimden insanlar var. Belki senin annen baban da vardır.

İstanbul'da asayişi sağlamak için motorize ekipler kuracağınız söyleniyor...

Onu söyleyen buraya sızmış ajan provokatörlerdi. Hepsinin ilişiğini kestik. Devletin polisi var.

Silahlı yemin ettirmeniz çok tartışıldı...

Kurusıkı silahlar. Çocukların olduğu yere silah sokturur muyum?

Oyuncak silah bele konulur mu?

Tabii koyarım. Çocuklar görmesin.

Bundan sonraki törenler de aynı mı olacak?

Bizim yemin törenimiz böyle. Daha öncekiler de böyleydi. Oyun kurucu şimdi yayınla emrini verdiği için onları yayınladınız. Ben bütün basın yayın kuruluşlarını açık olarak davet ediyorum. Bizim böyle bir yemin törenimiz var. Türk çocuklarının vatanına bağlılığı için yemin etmesi sizi niye rahatsız ediyor, anlamıyorum. Davetlisiniz, hepiniz gelin. Günün birinde onbinlere, yüzbinlere bu yemini ettireceğiz. Vatanına, milletine bağlılıktan kim korkar. Masonlar ediyor. Niçin gidip onları araştırmıyorsunuz. Yasal olmayan, hukukun üstünlüğüne aykırı olan hiçbir şeyi yapmayız.

SORUŞTURULACAK NE VAR

Antalya Cumhuriyet Savcılığı, yemin töreni üzerine soruşturma başlattı...

Soruşturma başlatılacak ne var. Başlatılırsa başlatılsın Allah Allah. Vatanımıza, milletimize bağlılık suçsa, evet suçluyuz. Kuvayı Milliye suçludur.

NATO'da görev yaptınız mı?


Hepsi uydurma. 10 yıl Güneydoğu'da görev yaptım. Her taşın altını biliyorum. Hangi terörist, hangi taşın altında saklanıyor görüyorum.

Kim bu oyun kurucu veya kurucular?

Bizden daha akıllı olan. Paraya sahip olan. Okyanusun ötesinde de olabilir, dağların ötesinde de. Onu herkes bilir. Suçlu o değil biziz.

Hainleri emniyete bildirdiniz mi?

Gerektiği zaman paylaşırız. Şu an bir şey yapılamaz. İrade lazım onun için.

Hıyaneti Vataniye Kanunu bu çerçevede mi çıkarılacak?

Evet. Hıyaneti Vataniye Kanunu'nu çıkarmaya çalışacağız inşallah.

Türkiye'nin "D Takımı" tarafından yönetildiğini söylüyorsunuz. Kim bunlar?

Delikanlı, delişmenler takımı. Sen ne anlıyorsun? Bazılar dinci takım diyor. Dönme takımı, dönmemiş takım. Dönmemiş dönmeler takımı. Sen nasıl yorumlarsan yorumla...

TEKİN'LE NE İŞİMİZ OLUR Kİ

Basın açıklamasından sonra telefonla Yeni Şafak'ın sorularını yanıtlayan Fikri Karadağ, “13 bin kişilik listeyi nasıl oluşturdunuz?” sorusuna, "Bu listeleri siz oluşturuyorsunuz bizim üstümüze kalıyor. Liste miste yok" dedi. Karadağ, Danıştay ve Hrant Dink cinayetleri öncesinde herhangi bir bilgi ya da duyum sahibi olup olmadığı sorusuna "Bizi sakın bu işlerle birlikte anmayın. Adımızı kirletmeyin" cevabı verdi. Karadağ, Danıştay saldırısından sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan Muzaffer Tekin'le arkadaşlıkları konusunda ise "Bizim böyle bir adamla ne işimiz olur ki" karşılığını verdi.


Karadağ, Tekin'le 'sıkı dost' çıktı

Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Derneği (VKGB) Başkanı Taner Ünal ve Genel Sekreter Mesut Sezer, Danıştay saldırısıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınıp serbest bırakılan emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in emekli Kurbay Albay Fikri Karadağ'a talimat verir gibi konuştuğu, dernek faaliyetleriyle ilgili olarak da Karadağ'dan sürekli bilgi aldığını iddia ettiler.

VKGB Derneği'nin Başkanı Ünal, Fikri Karadağ'ın sürekli cep telefonundan Muzaffer Tekin'le görüştüğünü, gayet samimi olduklarını, bunun yanısıra Tekin'in yapılan faaliyetlerle ilgili sürekli bilgi alma konumunda olduğunu söyledi. Ünal, "Araları çok iyiydi . Samimi olmalarının ötesinde Fikri Karadağ devamlı Muzaffer Tekin'den talimat alıyordu. Zaten bu nedenlerle Fikri Karadağ, Kemal Canay ve bunlarla hareket edenler derneğimizin yönetim kurulundan çıkartıldılar. Bunun üzerine gidip kendi derneklerini kurdular" dedi. Derneğin Genel Sekreteri ve Mersin Temsilcisi Mesut Sezer de Fikri Karadağ ile dernek örgütlenmesinde birlikte çalıştığını, Mersin'de propaganda faaliyetlerinde bulunduklarını vurgulayarak, "Karadağ'ın çok sık konuştuğu ve samimi olduğu kişi Muzaffer Tekin'di. Bunu herkes bilir. Samimiydiler ama Fikri Karadağ Muzaffer Tekin'den talimat alıyor, sözünü dinliyor durumundaydı. Yani aralarındaki konuşma şekli hep böyleydi" dedi.
yenişafak



Bu haber 282 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,275 µs