En Sıcak Konular

Elazığ'da feci kaza: 6 ölü 86 yaralı

19 Ekim 2009 09:17 tsi
Elazığ'ın Baskil ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 15'i ağır 86 kişi yaralandı. Yaralılar abulanslarla çevredeki özel ve devlet hastanelerine kaldırıldı..

Elazığ'ın Baskil ilçesinde düğünden dönen araçların karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 15'i ağır 86 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 23.45 sularında, Baskil girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Elazığ'dan Baskil'e gelen düğün konvoyunda bulunan Baskil Belediyesi'ne ait 23 DY 969, 23 FK 986 ve 23 FG 986 plakalı belediye otobüsleri ile 06 PES 710 otomobil ve gelin arabası olarak kullanılan 06 VKG 35 plakalı otomobil birbirine girdi. Otobüslerden birinin yan yattığı, gelin arabasının ise otobüslerin arasında kaldığı kazada ilk bilgilere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 85 kişi de yaralandı.

Yaralılar, Baskil ve Harput Devlet Hastaneleri, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Fırat Ünivestesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçlarda bulunan yaralı ve cesetler, kaza sonrası olay yerine gelen Elazığ ve Baskil itfaiye ekipleri ile Elazığ Sivil Savunma ekiplerinin yoğun çalışması sonrası bulundukları yerlerden çıkarıldı.

Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun da kaza sonrası olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Elazığ'dan dönen düğün konvoyunda Baskil ilçesi girişinde bilinmeyen bir sebeple zirncirleme kazameydana geldiğini söyleyen Coşkun, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtti.

Gelin arabasının da karıştığı kazada ölen ve yaralananların kimliklerini belirleme çalışmaları devam ediyor.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Taner Tüten ile Filiz Tatar'ın düğünlerinin ardından Baskil'e hareket eden düğün konvoyundaki Vahap Özgül'ün kullandığı 06 VKG 35 plakalı gelin otomobili, ilçe girişinde Yakup Özbey yönetimindeki 23 FL 985 plakalı belediye otobüsüyle çarpıştı.

Kazaya daha sonra, Sami Borulday yönetimindeki 23 FL 986, Hasan Turan'ın kullandığı 06 PEE 71 plakalı belediye otobüsleri ile Serkan Ölmez'in kullandığı 23 HC 534 plakalı kamyonet ve Orhan Tüten'in kullandığı 23 DY 969 plakalı otomobil karıştı.

Hasan Turan, Arif Solmaz, Mahmet Özturan, Hacı Özen, Abide Ceylan ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin yaşamlarını yitirdiği kazada, 86 kişi yaralandı.

Elazığ'daki devlet hastaneleri ile özel hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 15'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan gelin ile damadın kazada yaralanmadıkları ve durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

ajanslar



Bu haber 543 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,004 µs