En Sıcak Konular

G.Saray'a müjdeli haber...

18 Ekim 2009 14:43 tsi
8’de 8 yapan Kanarya’yı taşıyan ikiliden gelen sakatlık haberi camiada sıkıntıya yol açtı.Fenerbahçe'nin yıldızları sakata geldi.

Sarı-lacivertlilerin 8’de 8’lik müthiş başlangıç rekoru n kırmasında büyük rolü olan Alex ve Güiza’nın ’Korku tüneli’ olarak görülen G.Antep, S.Bükreş ve G.Saray maçları öncesi sakatlıkları camiada şok etkisi yarattı. Bu zorlu maç trafiğine iki yıldızından mahrum olarak girecek Kanarya’da teknik direktör Daum’un oyun planları altüst oldu.

Dün yapılan kontroller sonrası iki yıldızın da baldırında tespit edilen yırtıkların ciddi olması Daum’u derin düşüncelere itti. Her ne pahasına olursa olsun Kaptan’dan yararlanmak isteyen Alman çalıştırıcı, sağlık ekibinden gelen raporlar sonrası bu fikrinden vazgeçti. Çünkü 10 numaranın sağ alt baldırındaki yırtığın, risk alınması halinde daha da büyüyeceği, bu durumun da daha kötü sonuçlar doğurabileceği ortaya çıktı.

Yük Semih'e kaldı

G.Saray derbisinde oynamayı çok istediğini her fırsatta yineleyen Alex’i kesin olarak 3 maç oynatmayı düşünmeyen teknik heyet, Güiza’yı da aynı şekilde dinlendirecek. Okçu’nun sağ arka adalesindeki yırtığın derin olması, bu futbolcunun en az 3 maç oynamayacağını kesinleştirdi. Bu şartlar altında hücum yükü artık ‘Yedek golcü’ Semih’in omuzlarında.

Emre’nin de formu başarılı hocanın yüzünü güldürürken, bugünkü maçta Kazım, Semih’in arkasında oynayacak. M.Topuz’u sağda görevlendirecek olan Daum, sol kanadı Carlos-Vederson ikilisine emanet edecek.

4 yıldız sarı kart sınırında

G.Antep maçının hazırlıklarını dün tamamlayan F.Bahçe’de teknik direktör Christoph Daum, özellikle kart sınırında bulunan oyuncularına uyarılarda bulundu. Önümüzdeki hafta sonu ligde oynanacak G.Saray derbisi öncesi sakatlardan dert yanan Alman çalıştırıcı, 3 sarısı bulunan Christian ve Gökhan ikilisinden dikkatli olmalarını istedi. Sınırdaki diğer futbolcular Alex ve Güiza’nın G.Antep karşısında kesin olarak oynamayacak olması, sınırdaki isimlerin 2’ye inmesini sağladı.

Özer’e Daum morali

F.Bahçe’nin Ankaraspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Özer Hurmacı önceki gün hocası Daum’la çok özel bir görüşme yaptı. Sakatlığının geçtiğini ve az da olsa şans almak istediğini Alman teknik adama söyleyen genç yıldız, “Maçların artık son bölümlerinde bana forma vermenizi istiyorum. Haddimi biliyorum. Tıkır tıkır giden bir takımı bozman istemem. Isına ısına oynamak isterim. İkinci yarıdan itibaren şans verirseniz oynarım” sözleriyle hocasından forma istedi.

Bu konuşma sonrası Daum’un yaklaşık 2 haftadır antrenmanlarda şov yapan Özer’i G.Antep maçının son 20 dakikasında oyuna sürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

bugün



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,948 µs